UTA Arad

Rednic și Meszar vorbesc despre limitele jucătorilor: „Nu au jucat la un nivel înalt, nu au fost obișnuiți cu presiunea! Erau relaxați!”







UTA avea șansa să lege al 8-lea rezultat util consecutiv și să tragă cu ochiul la play-offul SuperLigii, dar nu a contat deloc în meciul cu Oțelul Galați, disputat la Sibiu, casa de conjunctură a arădenilor. Trupa lui Dorinel Munteanu s-a impus cu 4-2, iar la final Mircea Rednic și-a asumat o parte din responsabilitate, plecând de la faptul că susținea că-și va trezi elevii până la ora partidei de luni seară și evident nu a reușit acest lucru.


Rednic: „Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare, dar era momentul să visăm altceva”


Pe de altă parte, antrenorul „roș-albilor” a scos în evidență limitele jucătorilor săi. „Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare, dar azi era momentul să visăm altceva. Asta nu au înțeles, dar  înseamnă că am pus prea mare presiune pe ei. Era greu, trebuie să fim și realiști, sunt jucători care nu au evoluat  la un nivel înalt, nu au fost obișnuiți cu presiune, iar cei care au reacționat au fost cei tineri.  Ceilalți care au experiență au lăsat mult de dorit sau poate erau deja prin avioane, păcat că le-am stricat planurile. Și nici schimbările pe care le-am făcut nu au adus nimic. Sunt 12-13 jucători pe care ne bazăm, dar ăștia suntem cu ei vom defila până la iarnă. Mai mult nu are rost să vorbim, am primit o lecție de fotbal azi, prin modestie și muncă, asta trebuie să reținem”, a spus Mircea Rednic, care le-a promis jucătorilor săi trei zile libere dacă o bat pe Oțelul, dar acum i-a chemat la antrenament miercuri.

Sâmbătă, în preziua plecării echipei spre Sibiu, tehnicianul „roș-albilor” spunea că va avea o discuție cu conducerea, dând de înțeles că jucătorii trebuiesc liniștiți și din punct de vedere financiar. Fiindcă acest lucru nu s-a întâmplat, unii suporteri ai echipei au susținut  jucătorii ar fi întrerupt antrenamentul de duminică, desfășurat la Rășinari.

Meszar: „Echipa a ajuns mai târziu la teren, erau relaxați, probabil de la rezultatele pozitive din ultimul timp”



Într-o declarație pentru iAM Sport, Alexandru Meszar recunoaște că s-au achitat restanțe doar luni, în ziua meciului. UTA a mai trecut odată prin asta și în primul mandat al lui Laszlo Balint, când s-au dat bani doar în ziua partidei pe care arădenii au pierdut-o cu 2-0 în fața Chindiei. „Echipa a ajuns mai târziu la teren, ce să mai zicem? A fost o diferență mai mare la început, dar s-a micșorat pe final. Vom avea o ședință cu domnul Rednic mâine, să găsim soluțiile pentru a ne reveni. Învățăm din înfrângeri, chiar și din cele ca aceasta. Le-am plătit jucătorilor și banii restanți, chiar azi, în ziua meciului, deși se spune că nu este bine să le dai în ziua partidei bani. Nu jucătorii au întrerupt antrenamentul, ci Mircea Rednic, pentru că a simțit jucătorii deconectați. Erau relaxați, probabil de la rezultatele pozitive din ultimul timp”, au fost cuvintele conducătorului de facto al echipei arădene pentru sursa menționată.

UTA ocupă locul 12 în SuperLigă după 16 meciuri disputate și joacă pe 25 noiembrie la Cluj, cu viceliderul CFR.

13 comentarii

  1. Pacat,mare pacat de cei aprox 1000 de ARADENI care au batut drumul pana aici la SIBIU si din pacate au ramas cu un gust amar la fel ca si mine.Am ajuns cu o ora mai repede pt achizitionarea biletului , la casa am avut surpriza sa intalnesc 3 copii unul de 14 ani iar celalti 2 de 11 ani, iam intrebat sunteti sibieni si au raspuns spre surprinderea mea DA si am venit sai vedem pe UTA f.f.f frumos ca nu a inceput bine meciul si otelul avaea 2-0.UTA parca erau legati de picioare, au jucat mai prost ca in meciul cu Dinamo si in ultimile minute au realizat ca meciul de fapt e pe puncte si nu unul AMICAL.Lasand ironia la locul ei , trebuie sa o spunem clar si raspicat TREZIREA ca de doua etape nu jucati nimic ba mai mult aratati ca o echipa nepregatita fara jocuri in picioare de fapt fara NIMIC.BRAVO pt suporterii aradeni ,ar fi fost bine ca si echipa sa se ridice la nivelul vostru. Pt noi doar UTA ARAD conteaza, HAIDE UTA ARAD.

    27
    0
  2. Bine s-a spus răscruce. Numai ca la un capăt , cel dorit, se ajunge cu alt tip de jucători. Sa nu te audă un suporter ca are jucători limitați. Limitat înseamnă afara de lipsit de calități, ci mai cu seama neputincios, fără dorința de autodepășire. Iată ERICO, era el limitat, dar lupta prin goluri sa se autodepaseasca. Nu-l regretam dar măcar întra cu respect fatza de implicare. Ne bucuram ca sunt fundași centrali la număr, toți cât un Dican de la Botoșani.!! Un portar aruncat de UTA cu bilet de C, Dur-Bozoanca, a ajuns la neamțul Dorinel. Bani buni trebuie sa ajungă la câțiva scouteri cu fler. Nu te mai recomanda nimeni pe gratis. În B, mai sunt băieți ca acest POP, de 20 ani, Vine singur la 7000.!! Eu un noroc cu juniorii. Dacă rămâne Rednic, iar arunca pe drept 10-12. Numai în Spania jocul începe la relanti. Acum ăștia sunt. Trebuie regândit iar jocul. Asta cu un vârf la sacrificiu, e pierzătoare 95% Ai cinci vârfuri, bagi doua. Greșeala e la mijlocași leneși, pentru jocul înainte-înapoi !!

    26
    3
  3. Hopa! S-a trezit şi şăfu’. Poate, salvarea vine de la Burleanu, cu a lui reorganizare. Că altminteri clica meszar-falca&comp ,ramâne pă veci să sforărească ,la UTA!
    HAIDE UTA!!!

    15
    7
  4. Cam devreme am dansat in vestiar dupa o victorie chinuita cu Dinamo si se pare ca a venit si dusul rece imediat dupa …

    26
    2
  5. Se pare ca totul a fost doar un balon de sapun.De fapt toate cele 4 victorii din tur au fost obtinute fie prin 11 metri, pe final sau pe fond de inferioritate numerica a adversarului.Ce o sa facem in continuare in deplasarile de la CFR,FCSB sau mai ales la Rapid ,iarasi luam 4 ? Faza de aparare este praf,intreg lotul mi se pare valoric sub cel de anul trecut. Personal consider ca Rares Pop ar trebui sa joace titular,din postura de rezerva nu are cum sa fie in forma maxima.Avem probleme si la fundasul stanga momentan,atacul e zero,la mijloc nu producem nimic.
    In momentul cand castigam,noi ca suporteri retinem doar lucrurile pozitive,dar la o analiza retro nu cred c-a fost vreun meci pe care sa-l fi controlat cap-coada si sa fi stat linistiti.

    18
    1
  6. „…am pus prea mare presiune pe ei.”

    In momentul in care transferi toata responsabilitatea si presiunea pe ei (ca le-am spus ca e un meci foarte greu, ca le-am spus sa fie atenti, etc), in momentul in care ii trimiti in teren cu avertismentul ca nu cumva sa greseasca (ci nu sa joace fotbalul ala modern, cu presing, cu pase dintr-una si demarcare, cu efort sustinut, etc. asa cum a fost invatat la antrenamente…oare !?!?!?), atunci se intampla sa-ti gasesti echipa cazuta intr-un blocaj, asa cum s-a intamplat cu UTA acum.

    8
    1
  7. Al naibii cum inca odata se adevereste ca in Romania,fotbalul se joaca bine cu „stomacul gol”,iata si cazul CFR…
    Nu pot sa comentez,sunt banii lor,munca lor doar ca era vorba ca Mister a eliminat jucatori care puneau banii mai presus si destabilizau vestiarul….Ubbink,Roger,Batha….
    Grija mare!Odata vestiarul care mocneste,va si bubui…
    Cu mari regrete o spun,Rednic il tine pe banca pe Rares Pop,cu toate ca de fiecare data cand intra,reuseste ceva benefic,prea ne bazam pe forma de moment a lui Fabry si Pop nu trebuie sa fie rezerva lui ci sa joace acolo unde da randamentul stiut….
    Poti sa penalizezi si sa ierti forma de moment dar nu indolenta si relaxarea clara,vazuta aseara…
    Ma simt umilit sa parcurg peste 600 km,sa stau in frig si sa vad doar pase laterale si in spate!Asta nu este posesie!
    Nu pot sa iert nici faptul ca la goluri,galatenii erau mai mereu liberi, nemarcati dar nici nu se sinchiseau ai nostri sa iasa la intampinare…si mai mult de atat,cred ca si daca Dorinel Munteanu i-ar trezi noaptea pe ai lui,i-ar duce pe teren in pijamale,mahmuri de somn,tot ar avea parca sabloane de combinatii si trasee foarte bine stiute,invatate si aplicate!
    Nu e o tragedie,pentru ca am vazut ca se poate(din pacate doar unii pot) dar este un semnal de alarma..
    Revansa fata de noi,suporterii,ar putea veni chiar la Cluj,care nici ei nu trec printr-o perioada fasta!

    11
    4
    1. Fabry e chiar bun, insa nu putem sa lasam tot jocul in carca lui.

      Eu unul il vad pe Pop in locul lui Stahl, mult mai util.

      Stahl, pe final, daca vrem sa tinem de minge, sau mai stiu io ce.

      4
      3
  8. O sa incetam cu statistici de genul: cu arbitrul asta UTA a pierdut ulmina oara … cu asta am cistigat, etc. Bazaconii din astea doar sa umple pagina. Cu jocul de ieri si daca arbitra bunica din Pacica nu cistigau.
    Sa ma iertati dar se vedea clar ca nu au determinare. O fi banii? Hmm… nu stiu. Capuse a dat gol ieri dar cu Rapid si Dinamo a fost nul…Zero. Sa faci tu intrarea aia in minutul 1 de penalty, Sa fi fundasi la golul 2 si sa te feresti, sa faci doar alergare usoara la golul 3 , etc …este nepermis. Rednic astia nu au jucat la nivel inalt, corect dar vad ca nici nu vor sa ajunga acolo.
    aveti timp sa va trteziti ca o sa faca CFR si Otele scorul campionatului cu voi!

    Haide UTA!

    12
    1
  9. Cum adica mister REDNIC ca, nu au jucat la nivel inalt ? Pai jucatorii lui Dorinel Munteanu Al. POP, BODISTEANU etc. au jucat oare la nivel inalt ? Nu domnule, astia mananca pamantul la antrenamente,au tacticile foarte stricte pe teren impuse de severul Dorinel, nu conteaza ca, joaca cu Fcsb, rapid, Csu Craiova, joaca un fotbal total si agresiv ,nu exista frica pt. ei !!! Baietii lui REDNIC au intrat cu frica cu trac pe teren . Nu s-a vazut ca, jucatorii lui Dorinel i-a luat tare din primele secunde ale meciului napustindu-se cu acel presing nimicitor facandu-i pe jucatorii lui Rednic sa greseasca .Asa ca, domnule REDNIC, asta nu este o scuza ca, nu au jucat la un nivel inalt, aici este vorba de mentalitate de munca milta la antrenamente. Fotbalul este fotbal , nu conteaza ca, aoleu joc contra cutare jucator, adversar si la o simpla adiere de vant, gata ai clacat. Uite ca, Dorinel i-a facut sa inteleaga ca, prin munca asidua la antrenamente zi de zi, reusesc cu brio sa tina piept orcarei formatiidin superliga temandu-se toti de Otelul !!! Baietii , dupa acest dus rece si culmea, au fost avertizati inainte de meci ca, jucatorii lui Dorinel Munteanu joaca un fotbal total ,agresiv si totusi nu au tinut cont si au incasat-o , trebuie sa i-a exemplu de atitudine si asta nu se poate decat prin multa, multa munca la antrenamente !!! FORTA UTA Arad.

    5
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button