UTA Arad

România U19 – cu Pop și Iurasciuc pe teren – nu a avut nicio șansă împotriva Angliei, Abeid a rămas pe bancă în eșecul Mauritaniei cu Congo!


Trei dintre cei șase internaționali ai UTA-ei au intrat astăzi pe teren. Raul Stanciu a fost integralist în România U17 – Norvegia 0-0, din preliminariile „europenelor” 2024, iar Rareș Pop și Darius Iurasciuc au jucat în dușul rece făcut de naționala U19 la Turneul Internațional de la Marbella.

Anglia s-a impus cu 6-0 în fața „tricolorilor”, după reușitele semnate Cozier-Duberry (Arsenal), Donley (de două ori, Tottenham), Castledine (Chelsea), Best (Preston North End) și Lankshear (Tottenham). Pop a fost titularizat de Adrian Dulcea, fiind înlocuit în minutul 62 cu Mihnea Rădulescu. Fundașul Iurasciuc a intrat pe gazon în minutul 78, în locul lui Roberto Jalade, când scorul era deja 6-0. În fine, Ionuț Anișorac, fundașul stânga utist împrumutat la Chindia, a fost integralist.

Răfăilă – Aioanei, Jalade (Iurasciuc 78), Bădescu (Soptirean 46), Anișorac – Stancovici (Banu 46), Gogescu (Raicu 46), P. Dulcea (A. Florea 78) – R. Pop (Rădulescu 62), Al. Stan (I. Răducan 72), Sali (Capac 46) a fost echipa României umilită de Anglia astăzi. „Tricolorii” mai dispută două partide la competiția amicală din Spania, cu Mexic (sâmbătă, de la ora 20:30) și cu Japonia (marți, de la ora 12:00).

Aly Abeid – a rămas pe bancă pentru Mauritania în preliminarii

Se pare că Aly Abeid nu și-a revenit complet după accidentarea la coaste suferită în partida de Cupă, cu Universitatea Craiova. Altfel nu se explică de ce fundașul stânga al UTA-ei a rămas pe bancă în eșecul Mauritaniei, 0-2 împotriva celor din R.D. Congo, din moment ce e căpitanul echipei.  Wissa și Bongonda au înscris în partea secundă a meciului de la Kinshasa, primul pentru ambele formații în Grupa B a preliminariilor africane pentru Cupa Mondială din 2026.

Un comentariu

  1. Dialog în sens unic cu prieteni și chiar nepriteni. Junii , textilisti ” curtați la toate nivelele. CEC nu în alb, ci foi valorice, pașapoarte pentru prima echipa cât de curând. Ne referim la Stanciu și Iurasciuc. Suporterului care suferă ii putem acorda circumstanțe pentru lauri acordați unor evoluții recente la juniori. Mihai am putea zice chiar viteazul deocamdată cu litere mici sa nu observe samsarii. Rareș Pop, un Romeo prin tuse subțiri de pictor renascentist, rupe, pozitiv inima peluzei, și din peluza domnișoarelor candidate la Miss Arad. !! Mai visam și noi ca prea era sa aruncam televizorul pe fereastra.

    8
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button