Progresul PecicaUTA Arad

UTA și Pecica împart arena „Iuliu Bodola” în Cupa României, „roș-albii” joacă la Oradea și cu Hermannstadt, în Superligă!

După ce LPF a anunțat programul etapelor 18-22 din Superligă, echipele arădene implicate în Cupa României au aflat când vor juca și în ultima etapă din grupe. Și pentru că ambele au nevoie de nocturnă au decis să împartă arena „Iuliu Bodola”, din Oradea.

UTA o va întâlni pe FC Voluntari marți, 5 decembrie, de la ora 19:00, iar partida Progresul Pecica – Corvinul Hunedoara va avea loc joi, 7 decembrie, de la ora 17:00. Așadar, ambele dueluri se vor disputa pe vechea arenă din orașul de pe Crișul Repede, care va găzdui din nou trei partide într-o perioadă destul de scurtă. Și asta pentru că, pe lângă meciurile de Cupă, UTA va juca tot acolo, în proporție de 99%, și partida cu Hermannstadt, programată sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14:00.  Confruntarea contează pentru runda cu numărul 18-a a SuperLigii.

După disputarea primelor două etape, UTA ocupă locul 3 în Grupa D, cu 3 puncte, și e obligată să o învingă pe FC Voluntari pentru a obține calificarea în sferturi. În Grupa A, Progresul Pecica e ultima, cu 0 puncte și nu mai are vreo șansă la calificare.

Un comentariu

  1. Bravo Rednic, bravo băieți, final de tur locul 10,bunicel, și eu speram tot așa, să nu uităm am fost 2 clase peste fcsb, și unde se află fcsb în clasament? Nici un meci nu seamănă cu altul clar, și unii comentează pe aici aiurea, alții muncesc și duminica, nu au mașină personală, nu sint în pensie,alții nu au salar ca unii pensia, despre ce vb 🤫, să mergi la meciul utei (pe teren propriu, cu abonament sute de km fără un sprijin din partea conducerii, primăriei, este nesimțire) iubesc UTA dar am 2 priorități înainte, HAI UTA 🖐️🍺

    9
    6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button