Minifotbal, futsal

Ceva mai bine decât în tur, dar Șimandul nu a putut evita eșecul cu CSM Deva în Liga 1 la futsal





Față de meciul tur, câștigat de CSM Deva cu 15-2 la Șimand, echipa lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-a descurcat ceva mai bine în deplasarea de la poalele Cetății. În cadrul etapei a 11-a Ligii 1 la futdal, „șoimii” au ținut aproape timp de 10 minute de deținătoarea Cupei României, echipă ce se bate la titlul în acest sezon și au terminat cu patru goluri înscrise.  Totuși, succesul gazdelor nu a putut fi pus la îndoială, la 13-4, atât cât a arătat tabela după ultimul fluier

Cel mai bun marcator al partidei a fost Cr. Matei, cu patru reușite, urmat fiind de brazilianul Savoi, cu trei. Au mai înscris pentru CSM:  Ramic (2), Nastai (2),Hordea și Strugariu, în timp pentru Șimand au punctat P. Ujoc, Cl. Ujoc, Mărcuș, iar Matei și-a dat și un atogol. „Știam că va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care se bate la titlu. În schimb, noi suntem o nou promovată, creștem de la meci la meci, am dus de la egal la egal vreo 15 minute, în a doua a fost 2-0 pentru ei până în minutul  10. Asta a fost, felicit conducerea CSM-ului, a făcut o echipă bună, îi doresc succes în continuare, iar în ceea ce ne privește aș vrea ca lumea să aibă răbdare cu noi. Ăsta e cel mai important lucru”, a spus profesorul Daniel Mărcuș la finalul disputei de la Deva.

Acesta a jucat și a și marcat, pentru Șimand mai evoluând în această dimineață: Laurovics – C. Ujoc, Fl. Albu, D. Mărcuș, Copil, P. Ujoc, Onaca, A. Cordoș, D. Buruiană, Tomuța, C. Bălăban și D. Cordoș. De la ora 16,30, juniorii U19 ai Șimandului joacă tot la Deva, restanța din runda inagurală cu ACS West.

După 11 etape Șoimii Șimand se află pe locul 11 (penultimul) cu 3 puncte acumulate iar etapa viitoare va juca duminică, 3 decembrie, pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc, echipă aflată pe locul 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button