Superliga

Otele i-ar putea face concurență lui Miculescu la FCSB! Becali: „Poate l-aș alege, îmi place de el”





Presa centrală susține că Gigi Becali ar putea face în curând o ofertă oficială pentru Philip Otele (24 de ani). Mijlocașul ofensiv plecat în vară de la UTA liber de contract este printre cei mai buni fotbaliști ai celor de la CFR Cluj pe un post considerat deficitar de patronul FCSB-ului.

Omul de afaceri chiar și-a declarat public admirația pentru fotbalistul nigerian sosit la Arad în iarna lui 2022, înscriind 11 goluri și oferind patru „assisturi“ pentru arădeni într-un sezon și jumătate. Pentru gruparea clujeană a punctat deja de șase ori și și-a trecut în cont și două pase decisive. „În România, ca să zic așa, dacă aș putea să aleg, poate l-aș alege pe Otele, îmi place de el. Dar și ăla văd că nu prea dă goluri. Aleargă, face, drege, dar numai că nu dă goluri deloc. Spun că îmi place de el, nu că aș da 800 de mii”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Dacă FCSB bate palma cu CFR Cluj, Otele ar putea deveni concurent pe post cu fostul său coleg de la UTA, David Miculescu, transferat de vicecampioana României în vara lui 2022 pentru 1,7 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button