Fotbal juniori

Cupă aniversară pentru copii: ˝90 de ani de tradiție în sport la Gurahonț˝ + FOTO







La Gurahonț s-a organizat un turneu pentru copii născuți în 2014 sau mai tineri cu ocazia împlinirii a 90 de ani de sport în comună. Au participat: Gurahonț cu două echipe, ACB Ineu, CS Beliu, Galaxy Brad și Național Sebiș. Din păcate, ACB Ineu a avut și copii mai mari, astfel că rezultatele lor din grupe au fost modificate și au pierdut cu 3-0.


Unirea Gurahonț – ACB Ineu 3-0


Galaxy Brad – CS Unirea Gurahont II 4-0

CS Beliu – ACB Ineu  3-0

Național Sebis – CS Unirea Gurahont II 6-1



Unirea Gurahont – CS Beliu  1-5

ACS Galaxy Brad – Național Sebiș 3-0

Loc 5-6  Ineu – Gurahont II  0-3

Loc 3-4 Gurahont – Sebiș  0-5

Loc 1-2  Beliu – Brad  3-1

Golgheter: David Laslău (Sebiș)  7 goluri

Cel mai bun Portar: Abdrei Laslău  (ACS Galaxy Brad)

Cel mai tehnic jucător: Nicholas Puf (CS Beliu)

Delegat AJF Arad: Andras Mako

Arbitri: Sebastian Mako, Ciprian Pătroi

„Felicit organizatorii pentru această Cupă, le mulțumim că s-au gândit la noi, ne bucurăm că am reușit, cu ajutorul părinților, să participăm și chiar să câștigăm. Este meritul acestor copii talentați care și-au depășit limitele. Este o grupă pe care o antrenez de doi ani și jumătate, am pornit cu ei de la clasa pregătitoare și sper să îi duc mai departe iar peste câțiva ani să joace la echipa mare unde chiar avem nevoie de copii din zona noastră. Le mulțumim organizatorilor pentru cadouri și felicit copiii noștri pentru că au lăsat alte activități ca să participe la această Cupă˝ a declarat Flavius Tamaș, antrenorul echipei câștigătoare, CS Beliu.

Beliu: Tudor Coraș-Pantea – Nicolas Puf, Răzvan Malița, Yahis Jurj, Alexandru Juri, Alexandru Bogdan, Antonia Bulza, Andrei Jurj, Dragoș Filipaș, Luca Frăsincar.

Marcatorii de la CS Beliu: Nicolas Puf 6 goluri, Yahis Jurj 2 și Antonia Bulza.

„Mulțumim tuturor celor care au participat și s-au comportat exemplar, cu mutl fair-play și aplecare spre joc. Ne bucurăm că am organiza această Cupă aniversară, mai ales că acum avem la Gurahonț zeci de copii care s-au ănscris la grupele de juniori de la Unirea. La Gurahonț este o tradiție să se practice fotbalul și o facem neîntrerupt de 90 de ani. Mulțumim administrației locale și sponsorilor care s-au implicat în această reușită, zic eu, Cupă de iarnă pentru copii născuți înante de anul 2014. Dorim să mulțumesc celor prezenți, părinți, copii, Vicepreședintelui AJF, Andras Mako și lui Marius Crișan pentru pachețelele oferite copiilor” au fost cuvintele lui Ruben Feier, inimosul președinte de la Unirea Gurahonț, organizatorul competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button