Minifotbal, futsal

Șimandul încheie anul în Liga 1 la futsal cu un eșec clar în fața vicecampionilor din Secuime!





Start imposibil de retur în Liga 1 la futsal pentru Șoimii Șimand, care, după întâlnirile cu campioana United Galați și deținătoarea Cupei, CSM Deva, a găzduit-o astăzi, în ultimul meci al anului, pe vicecampioana FK Odorheiu Secuiesc. Iar partida nu a avut istoric, harghitenii impunându-se cu scorul de 16-6, după ce conduceau încă de la pauză cu 8-0.

Primul gol al formației antrenate de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană a venit de abia în minutul 23, pentru 1-9, de la P. Ujoc. Ulterior, și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor pentru „șoimi”: Mărcuș, Ciornei, Cl. Ujoc și Cordoș, autor al unei „duble”. Pentru Odorheiu Secuiesc au înscris: Hadnagy 3, Balint, Băciuț, Tanko, Boga 3, Balaszi 3, Iszlai, Kodei și Popovics 2.

A fost ultimul meci al anului pentru seniorii Șimandului, care își petrec Sărbătorile de iană pe penultima poziție în clasament, peste CSM Târgu Mureș, care a cedat la Mărășești și rămâne la cota zero puncte. În schimb, juniorii clubului arădean mai au o etapă n 2023, pe 10 decembrie pe terenul echipei CFR Timișoara. Lideri ai seriei de vest, șimăndanii au șanse reale de a se califica, din nou, în Liga Elitelor Under 19.

Astăzi, împotriva celor de Odorheiu Secuiesc, Șimandul i-a trimis pe teren pe: Jasper Laurovics – Andrei Cordoș, Alin Ciornei, Daniel Mărcuș, Dumitru Copil, Claudiu Ujoc, Paul Ujoc, Florian Albu, Darius Galeancu, Robert Ursoi, Dumitru Buruiană, Andrei Trif și Raul Tomuța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button