Stranieri aradeni

Parma și Man sunt din nou lideri în Serie B după un final de meci nebun cu Palermo + VIDEO





După ce a fost victima revenirii celor de la Fiorentina, în Cupa Italiei, Parma a devenit ea „călău”. Palermo conducea cu 3-1 pe „Enio Tardini” în minutul 90+1, când Mihăilă (intrat în locul arădeanului Dennis Man) a înscris pentru 2-3, pentru ca reușita de 3-3 a gazdelor să vină în cel de-al 5-lea minut de prelungire, de la Charpentier.

Până atunci, Brunori marcase în minutul 3 și 18 pentru gruparea din sudul Italiei, iar Estevez o aducae pe trupa lui Pecchia în joc, în minutul 57, dar Sagre făcea 1-3 cu 5 minute înainte de final. Man a fost titular, dar a fost înlocuit după 73 de minute de joc conaționalul Mihăilă, care avea să fie decisiv pentru remiza echipei sale.

Fiindcă Venezia a pierdut primul meci stagional pe terenul lui Cremonese, punctul îi ajută pe emiliani să urce de unii singuri în fotoliul de lideri în Seria B.

În campionat, Parma e obișnuită cu golurile decisive din prelungiri, după cel marcat în minutul 90+4 pe terenul Speziei. A fost, de fapt, un autogol al lui Moutinho, la centrarea din corner a lui Man.

FOTO: Parma Calcio 1913

Rezumatul meciului Parma – Palermo 3-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button