Minifotbal, futsal

Turneul caritabil de la Baza de Savoia, câștigat de Old School după o finală palpitantă cu UTA Old Boys: 16 mii de lei intră în contul unei fetițe bolnave!





Old School a câștigat turneul caritabil de minifotbal de la Baza Desavoia, un turneu care a ajuns la cea de-a zecea ediție. Un deceniu de generozitate, de când prietenii din lumea mini-fotbalului arădean, dar și jucători cu nume care vin acasă de Sărbători, capacitați de Flavius Măduța, Cristian Lăzău, Cristian Barna și Alin Gligor petrec timp de calitate și la final ajută din suflet.

Așadar, fotbalul contează mai puțin în ziua turneului, prioritate având licitația de tricouri. Dar, să spunem că la start s-au prezentat 8 echipe împărțite în două grupe, FC Premiere, DIM, Bidi și Old School, respectiv Old Boys UTA, Curtici, Săvârșin și Sânpaul.

Old School a dovedit-o pe UTA în finală 

Încă de la înființarea sa, Old Boys UTA a obișnuit să spună „da” la mai toate evenimentele de acest gen la care a fost invitată. Condusă de inimosul Dorel Toderaș, Bătrâna Doamnă a fost și ieri principala atracție, mai ales că i-a primit în rândurile sale pe încă activii Ciprian Rus, fost căpitan al grupării „roș-albe”, Cătălin Hlistei, Paul Copaci, Bogdan Burlă sau Adrian Suslak. Lotul complet al Old Boys UTA a fost format din: Adrian Negrău, Roland Nagy, Dorel Mutică, Marius Plisca, Calvin Aly Tolmbaye, Ciprian Rus, Ovidiu Fador, Sebastian Huțan, Emil Șerban, Cătălin Hlistei, Paul Copaci, Bogdan Burlă, Adrian Suslak, antrenori fiind Nicolae Mitu și Marius Grad.

În finală, Old School a trecut de Old Boys UTA în urma loviturilor de departajare, scorul din timpul regulamentar fiind 2-2. Lăzău și Bota, respectiv Burlă și Sulak au înscris în timpul regulamentar, iar victoria a fost adusă de golurile lui Barna și Lăzău, din penalty. Lotul câștigătorilor: Alin Pîrvu, Francisc Molnar, Bogdan Oprișan, Marius Bota, Emil Șerban, Vasile Fricățel, Alexandru Nistor, Cristian Barna, Bruno Șola, Raul Burcă, Ludovic Kristof și Răzvan Alexandru. Arbitrii turneului au fost Alin Bora și Adrian Apătean.

Tricourile licitate au adunat 16 mii de lei pentru o fetiță bolnavă

Licitația a avut loc după apusul soarelui la restaurantul de la Baza Desavoia, acolo unde s-au adunat mai bine de 150 de persoane. La finalul serii, s-au strâns 16.000 de lei, bani care se duc în contul unei fetițe care are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală. Printre tricourile licitate ca pâinea caldă au fost cele ale lui Rareș Pop, Luckassen, Fabry și Iacob, toți de la UTA, al lui Harrison de la Poli Iași, al lui Costin de la Dinamo, Neagu de la Oțelul, Cicâldău din perioada când juca pentru Galatasaray, dar și ale lui Cipri Rus sau Cătălin Hlistei și altele. Deputatul Sergiu Bîlcea a ținut să aibă neaparăt tricoul atacantului campioanei en-titre a României, Denis Alibec, pentru care a scos din buzunar 1000 de lei. Concurență a fost și pe tricoul echipei Bidi, care a participat la turneu, tricou purtat de Flavius Măduța.

old 2

Semnăturile lui Hagi și Popescu pe cel mai bine vândut tricou

Cel mai licitat tricou, însă, a fost cel al echipei campioane, Farul Constanța, un tricou special care poartă semnătura a două legende vii ale fotbalului românesc, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, patronul și președintele clubului de pe litoral. Acesta a fost câștigat în schimbul a 1.500 de lei de Marius Neag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button