Fotbal juniori

Viitorul 2016 a câștigat FC Argeș Winter Cup, în compania unor grupări puternice din toată țara!La invitația clubului FC Arges, Viitorul Arad a participat cu fotbaliștii născuți în anul 2016 și mai mici la un puternic turneu, ce a mai văzut angrenate, la Pitești, echipe precum Kids Tâmpa Brașov, FCSB, Academia Gică Popescu și bineînțeles gruparea gazdă. Antrenorul Alexandru Hojda și-a împărțit copiii în două echipe, care au avut următoarele rezultate:

Grupa B

Viitorul Arad roșu – Kids Tâmpa Brașov 1-3

Viitorul Argeș alb – Viitorul Arad roșu 3-0

Viitorul Arad roșu – Progresul Găești 1-4

Athletico Slatina – Viitorul Arad 4-0

Joc de clasament : Viitorul Arad roșu – Viitorul Argeș negru 2-2 (5-4 după penalty)

Grupa C

Marcea Sport Pitești – Viitorul Arad alb 2-1

Viitorul Arad alb – LPS Pitești 6-1

FC Argeș violet – Viitorul Arad alb 0-8

Progresul Spartac – Viitorul Arad alb 5-2

Sferturi: Viitorul Arad alb – Progresul Găești 5-1

Semifinale: FC Argeș alb – Viitorul Arad alb 0-2

Finala: Viitorul Arad alb – Progresul Spartac 3-2

Campionii de la grupa de vârstă 2016 a FC Argeș Winter Cup 2023 sunt: Bogdan Palinkaș, Vladimir Țucudean, Dominic Orădan, Rafael Benga, Tudor Tabuia, Rareș Hanza Cezar Resiga, Bogdan Constantiniu, Tudor Ciotu, Ayan Miereanu, Luca Cotoc, Bogdan Gabor, George Mocan, Alex Calalb. 

Viitorul 2016 încheie, astfel, un an bun cu un trofeu prestigios. „Am avut parte de meciuri și experiențe foarte bune, vreau să felicit copiii pentru felul în care s-au implicat pe parcursul turneului. Au fost minunați, iar faptul că au plâns de fericire după victoriile din semifinale și finală mi-au demonstrat că reușesc să-mi îndeplinesc unul din obiectivele principale propuse pentru această grupă de vârstă, să le imprim și să le dezvolt pasiunea și dragostea pentru fotbal. De asemenea vreau să le mulțumesc părinților pentru încurajările și susținerea fantastică de pe parcursul turneului”, a transmis tânărul antrenor, Alexandru Hojda.2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button