UTA Arad

Utiștii, impresionați de rezultatele modernizării Secției Pediatrie 1 + FOTO







Mircea Rednic, Florin Iacob și Alexandru Benga au făcut astăzi o vizită secției de Pediatrie 1 a Spitalului Județean din Arad. Secția a fost refăcut complet la standarde europene de către Cetatea Voluntarilor, cu sprijinul mai multor parteneri, printre care se numără și clubul UTA.


La inaugurarea de luni au participat zeci persoane care au contribuit la succesul modernizării Secției Pediatrie 1. Alături de ei au fost și conducerea Spitalului, cadre medicale, dar și consilierul prezidențial Diana Loreta Păun și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală.


În total au fost modernizate 9 saloane care pot găzdui 25 de copii, au fost refăcute punctele sanitare, salonul de urgențe, dar și alte facilități atât de importante unei secții de pediatrie.

”Mulțumim Cetatea Voluntarilor Arad pentru invitație și felicitări pentru această reușită atât de necesară orașului! Puteți susține următorul proiect al Asociației, Secția de ORL Arad, cu un SMS la 8864 cu textul DRAG.” – transmit cei de la UTA



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button