Glorii arădene

Old Boys UTA a triumfat la Memorialul Legendelor de la Oradea, pentru gazdele de la FC Bihor a evoluat și Claudiu Keseru!





Sâmbătă a fost o zi plină pentru echipa de fotbal Old Boys UTA Bătrâna Doamnă. Alături de echipa locală Old Boys FC Bihor și Old Boys Pandurii Târgu Jiu, gruparea arădeană condusă de Dorel Toderaș a participat la Memorialul Legendelor bihorene. Turneul a avut loc la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea și s-a desfășurat în sistem campionat.

Veteranii de la UTA și FC Bihor au încheiat la egalitate, scor 2-2, pentru arădeni Mutică și Barta înscriindu-și numele pe lista marcatorilor. Pentru gazde au evcoluat și foștii utiști, Dorin Mihuț și Claudiu Keseru.

Old Boys UTA s-a impus apoi cu 7-0 în fața celor de la Târgu Jiu, golurile purtând semnăturile lui Mitu 2, Barta, Toderaș, Bogoșel, Husa și A. Pavel. Old Boys FC Bihor a câștigat cu 8-2 împotriva gorjenilor, astfel că trofeul a luat drumul Aradului, la golaveraj.

Dincolo de rezultate, prietenia a fost la loc de cinste pe tot parcursul memorialului. Organizarea a fost senzațională, primirea oferită de localnici fiind una superbă. Evenimentul a fost unul reușit, cu o încărcătură sentimentală aparte, deoarece a fost și o întâlnire între foști colegi, oameni deosebiți, printre care multe foste glorii ale fotbalului bihorean. Îi mulțumim lui Adi Moisa pentru seara minunată de care am avut parte și, totodată, doresc să-i felicit pe colegii mei prezenți la acest eveniment pentru implicarea, comportamentul și dăruirea de care au dat dovadă”, au fost cuvintele lui Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA Bătrâna Doamnă, la finalul competiției, una în care s-a implicat și AJF Bihor.

Loturile de jucători:

Old Boys UTA Bătrâna Doamnă: Augustin Linguraru, Alin Gligor, Dorel Mutică, Calvin Aly Tolmbaye, Iulius Arman, Costel Bogoșel, Daniel Husa, Marian Bozgan, Alin Pavel, Flavius Pavel, Paul Barta, Alin Drăgan, Marius Ciubăncan, Adrian Negrău, Nicolae Mitu, Dorel Toderaș. În fotografie apare și Lucian Ciuclea, suporterul echipei UTA din Oradea, care a primit cadou o minge din partea echipei arădene.

Old Boys FC Bihor: Ioan Pap-Deac, Petre Câmpan, Sebastian Platon, Lucian Gabor, Walter Schoger, Marius Popa, Mădălin Popa, Dan Chiș, Marcel Abrudan, Paul Popovici jr., Sorin Cigan, Sorin Pop, Ovidiu Lazăr, Alexandru Boc, Vlad Ghețe, Florin Farcaș, Dorin Mihuț, Claudiu Keseru, Zeno Bundea, Ciprian Dianu, Adrian Moisa.

Old Boys Pandurii Târgu Jiu: Doru Mihuț, Nicolae Olaru, Ionel Cătană, Gheorghe Căprăroiu, lotul fiind completat dintre amfitrioni cu Călin Chișe, Adrian Panc, Cristian Țârlea, Marius Fărăgău, Atilla Fazekas, Florin Negrea.

Înaintea turneului a avut loc un meci demonstrativ între FC Bihor, liderul seriei C8 și Old Boys FC Bihor, fără ca scorul să fie contabilizat.

Pe 28 decembrie, utiștii vor fi la rândul gazde pentru Memorialul Legendelor, la Baza DeSavoia, la care vor lua startul FC Bihor, Progresul Pecica și Old School.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button