Glorii arădene

Garda veche a Semlecanei s-a simțit ca Athletic Bilbao la tradiționala miuță de dinaintea Anului Nou! + FOTO





A devenit deja o tradiție ca vechea gardă a Semlecanei Semlac să strângă rândurile înainte de Anul Nou pentru „recapitulare” și a se simți bine împreună. Și de această dată, „convocările” au fost făcute de fostul președinte, Cristian Pilan și de antrenorul Florin Moț dintre anii „de aur” ai fotbalului semlecan, 2009 – 2014. Atunci echipa comunei era o prezență obișnuită pe scena Ligii a 4-a, cu rezultate bune și cu un fotbalist care rupea plasele porților adverse, Codrin Peii. Acesta  Acum, acesta trăiește în Germania și joacă la nivelul ligii a 7-a, dar de câte ori vine acasăse întâlnește cu foștii colegi. Iar la întâlnirea de la finalul lui 2023 a fost prezent și tatăl său, Dorin Peii, șlefuitorul de talente din vestul județului.

Pe arena din localitate, Florin Moț, Valentin Aldea, Adrian Moț, Codrin Peii, Teodor Macicaș, Dan Puie, Denis Dancă, Ciprian Văcăriuc, Dorian Aldea, Flavius Dancă, Răzvan Guzei, Emiluț Baba, Rafael Colompar, Vlad Topan, Constantin Topan, Marco Moldovan, Adrian Giulău, Lucian Dărăbuț, Adrian Giulău jr., Raul Moldovan, Ovidiu Șchiopu, Martin Isac și Remus Pac s-au împărțit în două echipe pentru o „miuță”, încheiată cu scorul de 5-3 pentru „verzi”. Marcatori: Puie 3 și Topan 2, respectiv Dărăbuț, D. Dancă și Peii pentru „roșii”. Cristian Pilan nu s-a mai echipat, ci s-a ocupat ca totul să fie gata pentru repriza a treia, desfășurată la localul lui Florin Moț și la care a mai participat și viceprimarul Geani Cazacu.

De această dată, primărița Letiția Stoian a ratat întâlnirea cu fotbaliștii din motive de sănătate, dar are un mare merit în reînscrierea Semlecanei în campionatul Ligii a 6-a în anul ce se încheie. Altfel, Cristi Pilan a remarcat ceva: „Fiindcă <<stranierii>>…din Arad au lipsit cu toții în acest an, chiar ne-am strâns doar semlecanii și ne-am simțit ca Bilbao. Asta nu înseamnă că nu îi așteptăm la anul pe arădeni, le lansăm invitația încă de pe acum tuturor. E frumos că ne strângem, păstrăm legătura și numărăm zilele până ne vom revedea”, spune Cristi Pilan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button