UTA Arad

Suporter Club UTA parcurge realizările anului 2023 și-și reafirmă crezul pentru 2024: ”Trebuie să conducă oameni care să ducă clubul la un alt nivel”




În ultima zi a anului, Asociația Suporter Club UTA a transmis tuturor susținătorilor „Bătrânei Doamne” un mesaj în care a recapitulat realizările lui 2023, dar și-a exprimat și dorința pentru 2024.


????? ????̦??,
Ne aflăm, iată, în ultima zi a acestui an, un an 2023 nu tocmai ușor pentru Suporter Club UTA, însă un an pe parcursul căruia am reușit să ducem la bun sfârșit sau să punem pe picioare o mulțime de proiecte.
Am început anul 2023 prin demararea a două proiecte majore, prin care de fapt ne-am propus profesionalizarea clubului și stoparea scurgerilor de bani. Vorbim despre magazinul „??? ???????? ?????” destinat suporterilor și aplicația „??? ????????? ???”. Ideea magazinului a venit ca urmare a faptului că, din vânzările de la vechiul magazin, fie ajungeau sume nesemnificative în club, fie defel, lucru care ni s-a părut nefiresc.
Odată cu deschiderea „UTA Official Store”, la mijlocul lunii iunie, ne-am asumat sprijinirea copiilor și juniorilor Academiei UTA, lucru pe care Suporter Club UTA l-a făcut în mai multe rânduri, prin donarea de ??????????? și ?????. Totodată, un număr important de copii ai Aradului au primit ??????? din partea Suporter Club UTA atunci când cortul UTA Official Store a fost prezent la diferite evenimente sau chiar în zilele în care UTA juca pe Arena „Francisc Neuman”. În ceea ce privește aplicația „UTA Supporter App”, suntem covinși că este cea mai reușită și practică aplicație legată de un club de fotbal din România, chiar dacă la baza acesteia au stat suporterii și nu clubul în sine.
Însă, așa cum am afirmat în repetate rânduri, nu ne abatem de la crezul nostru, anume că UTA trebuie să devină „liberă” și să fie condusă de către oameni profesioniști, oameni cu putere financiară, oameni care să poată duce clubul la un alt nivel, decât acela de a se zbate an de an la retrogradare sau chiar mai rău. Odată ce clubul va ajunge pe mâini profesioniste, condus de oameni cinstiți, atât magazinul, cât și aplicația, vor fi predate clubului.
Tot în acest an, Suporter Club UTA a realizat ??????? ??????? ????? ??????????, care ulterior a fost donată orașului și amplasată în fața Arenei „Francisc Neuman”. Este pentru prima oară după Revoluție când o entitate privată realizează o astfel de statuie și o donează Aradului.
De asemenea, asociația noastră s-a implicat în mai multe rânduri pentru procurarea de bilete, facilitarea accesului suporterilor pe stadioanele din alte orașe sau transportul acestora.
Nu în ultimul rând, Suporter Club UTA a făcut demersuri și a pledat în fața autorităților pentru ?????????? ????????? și pentru ???????? ??? ?????? ?????????̦? la Arena „Francisc Neuman”, lucruri care în cele din urmă s-au și realizat.
Anul 2023 a adus cu el și două momente speciale și cu încărcătură emoțională deosebită. Ne referim, desigur, la faptul că nepoții Baronului Francisc Neuman, fondatorul clubului UTA, respectiv nepotul lui Iosif Pecsovszky, cel mai mare fotbalist care a îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne”, ni s-au alăturat. ?????????? ?̦? ??????? ?? ??????, dar și ??? ???????????, au devenit membri ai asociației Suporter Club UTA.
Partea neplăcută a anului în a cărui ultimă zi ne regăsim este aceea că am ajuns să ne judecăm prin instanțe cu indivizii care conduc clubul pe care cu toții îl iubim și îl susținem. Însă, așa cum era de așteptat, instanțele judecătorești ne-au dat deja câștig de cauză în câteva dintre aceste spețe, rămânând ca, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat, să așteptăm dreptatea și în cazul mărcii care stă la baza identității clubului UTA. Suntem convinși că, în final, câștigul de cauză va fi în dreptul celor sinceri, celor care nu urmăresc nimic altceva decât binele acestui club și revenirea lui în elita fotbalului românesc și nu numai.
De la anul 2024 ne dorim ca echipa noastră mult iubită să nu se mai zbată prin subsolurile clasamentului. Ne dorim ca acest club să nu mai fie doar o „haltă” pentru jucătorii buni care ajung aici, din cauza faptului că cei care îl conduc nu știu și nu au capacitatea să o facă într-un mod profesionist. Ne mai dorim și ca fotbaliștii care îmbracă tricoul acestei echipe să nu mai plece de la Arad cu gustul amar că nu au fost plătiți cu lunile, iar același lucru este valabil și în cazul celor care fac parte din staff-ul tehnic. Dar, cel mai important, ne dorim „UTA liberă”, liberă de sub controlul unor indivizi care fac averi pe spatele clublui și al suporterilor, liberă de sub jugul unor politruci fără scrupule.
Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Suporter Club UTA în 2023, care ne-ați sprijinit și ați pus umărul la proiectele noastre!
??̆ ????? ?? ?? 2024 ???? ?? ???????̆??! ??̆ ?? ??????? ?? ???? ?̦? ??̆??̆???̦?!
?? ????̦? ???, ????? ????̦??!

?????? ??? ???? ??? ????????̆!

6 comentarii

  1. LA MULȚI ANI UTA în Liga I! LA MULTI ANI tuturor utiștilor! Pro sau contra! Dl.Meszar a dus UTA până aici! Din păcate (eu sunt un contestatar al lui!) nu realizează (nu poate!? nu vrea!?, nu e lăsat!?) că nu poate mai mult! Singur mai ales! Și mă repet, din păcate, de când UTA e in Liga I, dânsul a demonstrat neprofesionalism, lipsă de caracter, că nu se poate avea încredere în el! Nu îl înțeleg (mă rog! știu că alte task-uri îl mână pe el la luptă!)! Are acces la avocați! Își poate menține o participare minoritară care să îi asigure în continuare participarea la viața clubului și chiar un venit decent (inclusiv recuperarea creditărilor!), o colaborare avantajoasă cu UTA prin Atletico și să lase UTA pe mâna unor investitori care doresc să o ducă la un nivel superior! Primăria nu este interesată de UTA! Dar ce poți să ceri de la niște parveniți!? Nu, Primăria nu trebuie să finanțeze permanent UTA, ci doar să o „păzească” ca un bun reprezentativ al orașului! Într-o viitoare formulă de „SA”, Primăria poate participa cu o sumă consistentă la constituire (și atât!) în schimbul căreia să dețină așa numita „Acțiune de Aur”! Această formulă este legală și permite deținătorului un drept de veto/ sau vot hotărâtor în viața clubului (dar nu participi la majorări de capital, la beneficii și pierderi!), asupra unor chestiuni negociate cu ceilalți acționari! De exemplu – un singur vot contra (veto!) poate opri AGA să mute clubul în altă localitate, să schimbe însemnele/ culorile, să schimbe obiectul de activitate, să bage clubul în faliment, etc.-! Se pot găsi atâtea formule câștigătoare pt toți investitorii (foști sau viitori), numai să se vrea, să se negocieze cu bună credință și în interesul clubului! Sigur, locul Primăriei ar putea fi luat de SCU (de asemnea organizație non-profit!)! Sau de o asociere SCU+Primărie, ca o constantă arădeană în orice formulă de deținere a clubului UTA! Poate vine vreun șeic și vrea să o mute la …. Riad!
    Prin urmare urez și „să vă vină mintea la cap” tuturor utiștilor în anul ăsta …. nu în al 12-lea ceas!

    6
    5
  2. Buna ziua. Nu gasesc aplicatia „UTA Supporter App” (asa cum apare scris in articol) in Apple’s app store. Este aceeasi cu „UTA Official App”? Multumesc.

    0
    0
  3. LA MULTI ANI UTA. , LA MULTI ANI ROMANIA !!! Cu tot respectul pt. actualul sef al UTA-ei domnul MESZAR care incearca din rasputeri sa tina pe UTA in Superliga an de an cu multe emotii dar este imfim de putin la ce isi doresc zecile de mii de utisti ca, echipa sa fie mereu in batalia primelor locuri in clasament lucru de care nu s-a mai intamplat de zeci de ani, ACOLO TREBUIE SA FIE UTAdomnule MESZAR fara suparare, dumneata nu cred ca, ai forta bugetara pt. acest obiectiv, te zbati, te lupti dar de unul singur nu vei putea reusi in veci, NICIUN JUCATOR VALOROS NU VA VENI LA UTA. PT. SALARII DE CATEVA MII DE EURO si daca ai da lovitura prin aducerea unui fotbalist valoros necunoscut, el va pleca cu prima ocazie gen ABEID pt. ca, nu ii poti tine , Betancour nu a venit, ROGER s-a dus la U, Cluj platit mult mai bine etc. !!! Deci SCU. are dreptate prin ceea ce spune, sa vina, sa acceptati oameni cu bani care vrea sa faca treaba buna la UTA si nu acceptati, DE CE ? Cati jucatori necunoscuti veniti la ghici au venit platiti degeaba facand tusa ca, nu au valoare ? Chiar asa, UTA. a devenit un club experimental ? Sper sa va mai ganditi pt. binele UTA-ei si a zecilor de mii de suporteri aradeni care umplu pana la refuz locurile din tribuna si traiesc mereu cu speranta ca, UTA.sa fie din nou in prim planul fotbalului Romanesc cum a fost odata, ACCOLO II ESTE LOCUL ,nicidecum in actuala situatie nefericita de a se lupta in chinuitoarele meciuri din play-out !!! FORTA UTA Arad ,LA MULTI ANI 2024 !!!

    5
    6
  4. LA MULTI ANI 2024 SPORT ARAD, LA MULTI ANI L U C I A N E , sanatate, fericire si multa putere de munca , FORTA UTA Arad !!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button