Baschet

Anul în baschetul feminin românesc începe cu duelul din „careul de ași” FCC UAV Arad – U Cluj, Daria Negru a revenit în „galben-albastru”!





FCC UAV Arad intră prima în focul întrecerilor oficiale din anul 2024 dintre echipele și sportivii din orașul și județul nostru. Sâmbătă, de la ora 18, „galben-albastrele” încep returul Ligii Naționale la Baschet Feminin pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria în compania Universității. E un derby al etapei cu numărul 8, din moment ce adversarele trupei de Mureș, aflată pe locul 3 în clasament, sunt fetele de la Universitatea Cluj, ce ocupă poziția a patra.

Urban: „Să începem cu dreptul anul 2024 și o lună grea!”

Arădencele s-au impus greu pe Someș în debutul actualei stagiuni, cu 71-67, în condițiile în care gazdele de atunci nu au contat pe două dintre cele mai bune jucătoare din lot. Este vorba despre extrema Alexandra Uiuiu și pivotul Elisabeth Pavel, foste componente ale echipei arădene în urmă cu ceva ani, care numai în ultima etapă a anului trecut au marcat 49 de puncte împreună în succesul lui U. (73-59) la Brașov. Clujul e pregătită de grecul Giannis Koukos și are doar două „straniere” în lot, pe americanca Alexis Pomaika’i Pana și ucraineanca Veronika Liubinets. „Din punctul nostru de vedere, echipa din Cluj e una pe care, dacă nu o tratezi cu maximă seriozitate, îți poate pune mari probleme. Și asta chiar dacă jucăm acasă și unde suntem siguri că susținătorii noștri vor veni din nou în număr mare și la primul meci al anului. Vrem să le facem o prima bucurie în noul an, să începem cu dreptul în 2024 și o lună grea, cu alte trei meciuri oficiale, două dintre ele departe de casă, la București, cu Rapidul și la Târgoviște, plus un alt derby de clasament acasă, cel cu Constanța, de pe 20 ianuarie”, susține Marcel Urban, președintele FCC UAV Arad.

Negru revine din împrumutul de la Târgoviște

Trupa de pe Mureș o are pe margine pe pivotul Anamaria Ciotir, dar va conta pe Daria Negru. Extrema de 19 ani s-a întors din împrumutul de o jumătate de an de la Târgoviște și deja s-a antrenat sub comanda lui Miroslav Popov, care le-a dat o singură zi liberă elevelor sale din 27 decembrie încoace, cea de 1 ianuarie.

Prețul biletelor – 5,10, 15 și 30 de lei

Clubul arădean a pus deja în vânzare biletele, în format on-line, accesând link-ul: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9076. Un bilet la VIP costă 30 de lei, iar în restul sălii prețurile sunt de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Vor fi puse în vânzare bilete și la sală, în ziua meciului, singura diferență fiind la prețul pentru adulți în restul sălii, acele bilete fiind de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button