Stranieri aradeniSuperliga

Arădeanul David Ciubăncan a rămas pe bancă în surpriza începutului de an în SuperLigă: CFR Cluj a pierdut la Botoșani!





Surpriză mare în Moldova, acolo unde „lanterna roșie” o învinge pe a doua echipă clasată în SuperLigă. Pe scurt, FC Botoșani a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, după reușita lui Florescu, din minutul 64.

Astfel, Bogdan Andone debutează cu un rezultat prestigios pe banca codașei campionatului și se apropie la un singur punct de Dinamo, echipa de pe penultimul loc.

Pe banca de rezerve a CFR-ului a luat loc și arădeanul David Ciubăncan. Deși a avut nevoie de gol pe final de meci, Andrea Mandorlini a apelat la jucători mai experimentați, Deac, El Kaddouri, Keita sau Serebe, în timp ce fotbalistul de 19 ani și-a amânat debutul pe scena primului eșalon fotbalistic al țării.

David Ciubăncan e jucătorul CFR-ului de un an de zile, iar în prima parte a sezonului a jucat sub formă de împrumut la Șoimii Lipova, echipă pentru care a marcat 8 goluri. A participat la cantonamentul „alb-vișiniilor” la Oliva Nova, a primit tricoul cu numărul 97 al clujenilor, iar azi e trist pentru înfrângerea echipei sale ca rezervă neutilizată.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button