Polo

Poloiștii U15 ai AMEFA-ei au bătut tot la primul turneu final pentru locurile 5-8, disputat la Arad!





Sâmbătă și duminică, poloiștii sub 15 ani de la AMEFA s-au descurcat excelent în bazinul propriu, din Subcetate, în primul turneu final pentru locurile 5-8 la nivel național. Arădenii au câștigat toate cele trei partide disputate: 6-4 cu Aqua Sport Târgu Mureș, 21-7 cu CSȘ Steaua și 9-6 cu CS Olimpic și iau o opțiune importantă pentru câștigarea poziției a 5-a.

Cristian Cosma s-a bazat în cele două zile pe: Aylan Buzatu, Rareș Gurghian, Victor Barto, Ianis Rus, Andrei Pota, Mark Cenădan, Codruț Bun, Eric Lanevschi, Marc Lanevschi, Victor Grecu, Paul Bun, Victor Filip, Brando Gridjac, Markus Beke și Bristen Morar. 

În celelalte rezultate de la Arad: Olimpic – CSȘ Steaua 17-9, Olimpic – Aqua Sport Târgu Mureș 6-13, Aqua Sport Târgu Mureș – CSȘ Steaua 17-6. Cel de-al doilea turneu va avea loc pe 23-24 februarie la București sau Târgu Mureș, arădenii mai având nevoie de două victorii pentru a fi a cincea forță la finalul sezonului 2023-2024.

Vă reamintim că AMEFA a ratat la mustață prezența în „careul de ași” la capătul turneului de la Brașov, având același număr de puncte cu CSM Alba Iulia, dar golaveraj inferior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button