Fotbal judeteanProgresul Pecica

Diferența de eșalon și-a spus cuvântul în Pecica – Curtici 5-1, Stupar și Bozian au testat un fost mijlocaș al Dejului!Progresul Pecica s-a repliat rapid după eșecul (2-3) cu Zalăul și a trecut cu 5-1 de Frontiera Curtici în al doilea amical al săptămânii. Pe terenul din Semlac, divizionara terță a avut 3-0 după nici 25 de minute e joc, utimele două reușite venind spre final.

Totuși, trebuie spus că Frontiera a avut un gol anulat pentru offside, la Sulea, la 0-0, la capătul unei acțiuni frumos lucrate. „Balul” l-a deschis Luca Bodri, cu o „dublă”, în minutele 8 și 17. Mai întâi, atacantul lui Stupar și Bozian beneficiat de o centrare de pe linia de fund a lui Răchită și a marcat din 6 metri, după care a fost pe fază la respingerea portarului Popescu, la șutul lui Ionuț Pop (20 de ani), un mijlocaș de bandă din Sighetu Marmației, care ultima oară a jucat la Unirea Dej. Borcea a făcut apoi 3-0 după ce a scăpat singur cu portarul și l-a executat sec.

Curticiul a reacționat în minutul 56, prin Bonchiș, care a transformat penalty-ul obținut de Deta, după duelul cu Stanciu.  Frumoasă faza golului patru al Progresului, cu centrarea lui Bănățan și combinațiile lui T. Bodri și Bozian, care l-au lăsat singur cu poarta goală pe Pașcalău. Bănățan a fost cel care a închis tabela la 5-1, după pasa filtrantă a lui Bozian.

Încetul cu încetul, Gakos, Iuga sau Pașcalău încep să intre în schemele celei mai bine clasate divizionare terțe arădene (locul 4 în C8). „Un joc reușit contra unei echipe bune de liga a patra, care are jucători valoroși, experimentați. Am controlat jocul cap-coadă, mai puțin în jurul minutului când am luat gol. Am fost mulțumiți de băieți, de atitudine, chiar dacă am întâlnbit un adversar de nivel inferior. Am avut o posesie bună, am mai avut ocazii, mai puteam marca. După antrenamentele tari făcute, pot spune că sunt mulțumiți de efortul pe care l-au făcut. Săptămâna viitoare va fi vârful pregătirii noastre, iar sâmbătă jucăm la Oradea, cu Academia Transilvania”, afirmă Bogdan Bozian, jucător și antrenor la Pecica, lângă Dan Stupar.

Curticenii nu s-au putut baza azi pe Gurban și Lolea, în timp ce Martin nu va juca – până la urmă – la Graniță și chiar s-ar putea lăsa de fotbal din pricina unor probleme de sănătate. „Chiar dacă avem și noi destui jucători care au evoluat mai sus, e clar că cei de la Pecica sunt mai în vână acum. Au câștigat marea parte a duelurilor bazate pe forță sau viteză și, cu toate astea, nu trebuia să le facem cadou vreo două-trei goluri. Până la urmă, a fost un antrenament bun, în special din punct de vedere fizic, căci terenul denivelat nu ți-a putut permite să ai prea multe realizări tehnico-tactice. Dar, le mulțumim celor de Pecica, că am putut juca pe un teren de iarbă, un lucru de apreciat în această perioadă a anului”, a spus Norbert Jozsa, antrenorul Curticiului.

Formații:

Pecica: Gakos – M. Salka, Nasiru, Wild, Aldan – Arsene, A. Iuga – Răchită, S. Borcea, I. Pop – L. Bodri. Au mai intrat: Burtic, Zamfir – T. Bodri, Gomboș, Matuys, F. Nortey, Bănățan, Szep, Belea, Shiaondo, Stanciu, Moraru, Solabi, Bozian, Pașcălău.

Curtici: Popescu – Zsogo, N. Varga, Bercu, Blănaru – Lazea, Pavel – Huțanu, Avrămuțiu, I. Bonchiș – Sulea. Au mai jucat: Deta, K. Varga, Abrudan, Dochița, Paul.

Arbitri: Ciprian Pătroi – Dan Cojocariu, Marius VîlceanuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button