Fotbal judeteanGloria LT Cermei

Remiză albă vie între Cermei și Felnac, portarii – printre remarcați! Fundașul francez Erhard ar putea deveni „sămădău”





Felnacul a rămas în picioare în fața tuturor celor trei divizionare terțe pe care le-au înfruntat în decurs de o săptămână în amicale. După 1-1 cu Lipova și succesul (4-3) cu Socodorul, a urmat un 0-0 cu Gloria Lunca Teuz Cermei, în „nocturna” de pe „Motorul”.

A fost, însă, un rezultat alb viu, cu destule ocazii de-o parte și de cealaltă. Nichici le-a refuzat golul lui Sîntean, Siminiceanu, Ghighilicea și Sevici, în timp ce dincolo R. Rusu și Sârb au avut de lucru la finalizările lui Drîglă, Pasăre și Dancă.

După Ssemakula, Cermeiul continuă tradiția fundașilor centrali de culoare. Sub comanda lui Roli Nagy, Radu Popa și Claudiu Ghiță a sosit francezul Ludovic Erhard, care ultima oară a jucat pentru Olimpia Satu Mare. „Un antrenament foarte reușit împotriva unei echipe bune de liga a patra, o echipă organizată. Ne-am atins obiectivele, am controlat jocul prin posesie, exact ce ne-am propus pentru astăzi, am avut foarte multe ocazii, am suferit la finalizare. Pe fază defensivă ne-am dorit să nu luăm gol, am închis bine spațiile, dar mai e mult de muncă. Nu avem accidentați, toți au făcut un efort bun, mergem înainte. Urmează o săptămână de pregătire fizică, iar la finalul ei un triunghiular cu Lotus Felix și Ghiroda. Dacă vremea ne permite vom juca la Cermei”, a spus Radu Popa, care azi nu i-a avut la dispoziție pe juniorii Balica, Iosu și Bunea. .

Felnacul s-a despărâit oficial de Petre Rădulescu, care va juca în Timiș, la Orțișoara, dar l-a reprimit pe Merca. „Un amical cu o intensitate ridicată, suprafața sintetică a favorizat și ea viteza jocului și exprimarea bună a două echipe ofensive, ce și-au văzut de joc. Meciul nu a avut goluri și datorită portarilor, căci ocazii clare au fot de-o parte și de cealaltă. Cermeiul parcă arată tot mai bine, dar și noi, la Felnac, cred că suntem pe un drum bun cu Dănuț Mițiți. Avem o agresivitate pozitivă bună, băieții au forță, rezistență, iar copiii încep să se apropie de nivelul seniorilor”, a spus Marius Bătrân, președintele lui VI-FE.

Formații:

Cermei: R. Rusu – Balazs, Lazăr, Ludovic Erhard (Satu Mare), Botaș – Piț, Hațegan – Sevici, Sîntean, Ghighiligea – Vasinc. Au mai intrat: Sârb – Siminiceanu, Siminic, Nica, I. Sas, Cornicioiu, Stamorean. Absenți: Balica, Iosu, Bunea.

Felnac: Nichici – Mocan, Țugulescu, Istin, Morariu – S. Măgulean, Olariu Tomuț, Buz – Drîglă – Pasăre. Au mai jucat: Tăutan, Rozsa, Dancă, An. Bonchiș, Popovici, Mitu, Merca.

Arbitri: Ciprian Pătroi, Alexandru Andea, Sebastian Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button