Fotbal judeteanSocodor

Socodorul i-a întors pe cei de la Beliu în amical, utistul Mercioiu a înscris din nou





După trei eșecuri, două în Ungaria și cel de la Felnac, de miercuri (3-4), CS Socodor a trecut de CS Beliu în cel de-al patrulea amical al iernii, disputat pe arena „Aurel Ardelean” din Chișineu Criș.

Succesul divizionarei terțe s-a conturat de abia după pauză, căci belenii au avut 1-0 la pauză, după penalty-ul transformat de Purtan. Chiș comisese henț în careu.

Așadar, cei de la Socodor au întors scorul în repriza secundă. În minutul 51, Mercioiu a înscris cu o reluare de la colțul lung după centrarea lui Daina, iar Clej a făcut 2-1, 12 minute mai târziu, după o pătrundere în forță și un șut din 10 metri lateral dreapta. Concluzia a scris-o Țoca, care a fost la locul potrivit după ccornerul bătut de Caia.

Gruparea din apropierea capătă un pic de moral, după ce încasase 17 goluri în trei partide. Marcel Mercioiu, atacantul împrumutat de la UTA, a marcat din nou pentru Socodor. „Un antrenament foarte bun, am mai ratat trei ocazii în prima repriză, de două ori Mercioiu și una Mintaș. Golul din penalty ne-a destabilizat un pic, dar după pauză am controlat jocul. Urmează să mergem miercuri la Fuzesgyarmat, în Ungaria și apoi avem deplasare în Bihor, pentru meciul cu CAO Oradea”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor, alături de Gigi Cameniță. Gherheș, Pele și Turcuș au fost absențele de azi ale grupării de Liga a 3-a

Și pentru CS Beliu a fost al doilea amical al săptămânii, după succesul cu 3-1 asupra lui Național Sebiș. Vasile Mașniță a revenit de la Buteni, iar juniorul Chifa e bocsigan. „Prima repriză am dominat-o, am avut mai multe ocazii mari, prin Mașniță de două ori singur cu portarul, Onoc, la fel. În repriza a doua, după minutul 60, am introdus juniorii și ne-au surprins la două faze fixe, iar între ele o pătrundere finalizată din careu, dar a fost fault în atac trecut cu vederea de Sebi Mako. Mai căutăm doi jucători, între care neapărat un portar, în rest avem lotul ok”, a spus Costel Filipaș, care-și va vedea și săptămâna viitoare elevii la lucru în alte două amicale, la Bocsig și Ineu.

Formații:

Socodor: Mucha – Ciornei, Chiș, Țoca, Ciprian Covaci – Șerengău, Mintaș – Clej, Lezeu, Daina – Mercioiu. Au mai intrat: D. Covaci, Todincă, Florea, Caia, Cătană.

Beliu: Filimon – P. Ardelean ( junior 2005), Călăcean, F. Bogdan, Hulbăr – Chifa, Onoc, Purtan, Bărdan – Mașniță Cotoc. Au mai intrat: Rusu, Jurcă, Borza, Moise, Popovici, Morar. Absențe: Zamă, Cohan, Denis Mâneran. 

Arbitri: Sebastian Mako, Roland Iuhas, David Nicodin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button