ACB IneuFotbal judetean

Ineuanii au avut antrenament cu joc cu Gloria, șapte marcatori pentru echipa lui Sculici și Mihuț!Pentru acest final de săptămână, ACB Ineu a avut în față o echipă de Liga 6, dar cu nume cu greutate în fotbalul arădean, Gloria. Diferența de trei eșaloane s-a regăsit și în configurația scorului final: 8-1.

Marcatorii de pe terenul „Armonia” au fost: Banam, Udrescu 2, Ndoye, Toure, Miculaiciuc, Susan și Șerban, respectiv Benhesson.

Pe teren pentru Ineu a revenit și Florentin Spătaru, care a fost accidentat o bună perioadă de timp. „A fost un meci la discreția noastră, am dorit să ne punem în practică traseele de joc, am venit după o săptămână de acumulare, am urmărit implicarea. E bine că nu avem accidentați și ne concentrăm pentru săptămâna viitoare când vom avea antrenamente și două meciuri, miercuri cu Ghiroda și sâmbătă, cu Beliu”, a spus Teodor Mihuț, antrenorul secund al ineuanilor.

Gloria a terminat anul trecut pe locul 2 în seria A a Ligii a 6-a, la 5 puncte în spatele liderului Zăbrani II. „Am început pregătirea la începutul săptămânii trecute, cu două antrenamente pe săptămână. A fost un test bun astăzi contra unor profesioniști, scorul era clar că va fi mare. Nici nu a contat pentru noi, am vrut să vedem pe unde suntem și ce avem de lucrat în continuare. Ne vom antrena și vom sta mai bine la poziționare, la ultima pasă și finalizare. Sâmbăta viitoare jucăm cu Sântana 2016, apoi cu Banatul Arad și vom mai perfecta câteva jocuri. Dacă ne îmbunătățim jocul avem șanse să ne luptăm la promovare, dar stăm rău pe partea financiară, mai căutăm sponsori. Vom vedea ce va fi până la finalul sezonului”, a spus Paul Kondrad, membru fondator al noii Gloria.

Formații:

ACB Ineu: Merșca – Voștinar, Clipotă, Zdrențan, Bekono – Călin – Ndoye, Susan, Udrescu, Andrei Sabău (2006) – Banam. Au mai intrat: Coman – Temian, Șerban, Spătaru, Miculaiciuc, Buza, Kone, Ioniac, Toure.

Gloria Arad: Cl. Dolga – Hui, R. Vida, Pădurean, Zavastian – Buldum, Baroti, Ana, Diaconu, D.  Gherman – Azuka. Au mai intrat: Pașca – Benhesson, D. Bot. Cosmin Gavra, Raul Oana, D. PașcaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button