Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Lipova i-a dat o replică modestă Ghirodei, Todea testează un mijlocaș brazilian și un atacant sosit de la Ocna Mureș!Pentru prima oară în acest, Șoimii Lipova și-a folosit terenul central pentru un meci amical. Invitați au fost timișenii de la Ghiroda și Giarmata Vii, care ocupă locul secund în seria a 7-a a Ligii a III-a, la 1 punct în spatele liderului CSM Deva. Iar oaspeții și-au valorificat statutul de favorită cu un succes cu 2-0 (1-0), semnat Trandu (șut de la 20 de metri) și Popa („cap” la centrarea lui Vasluian).

Gazdele nu au făcut un meci grozav din punct de vedere ofensiv, având doar câteva șarje în superioritate numerică, nefinalizate la buturile adverse. Șimăndan sau Chelea au greșit ultima pasă, așa că „șoimii” încheie primul test al iernii fără gol înscris.

Pentru lipovani au evoluat în premieră și mijlocașul Matheus (care s-a pregătit cu echipa de tineret a UTA-ei, dar și-a încercat șansa în Belarus) și atacantul Bogdan Burcea, un atacant de 20 de ani, care a jucat în Germania, dar vine de CS Ocna Mureș. „În primul rând, am întâlnit o echipă bună de Liga 3, mai legată decât în noi în acest moment. S-a văzut asta și în evoluție, dar rămânem cu un antrenament bun, util, pe terenul nostru care a rezistat nesperat de bine, ținând cont că a plouat azi noapte. Din păcate, continuăm să tratăm rău atacurile în superioritate numerică, 2 cu 1 și chiar 3-1, iar asta a fost și una dintre problemele noastre în campionat și trebuie să lucrăm să o rezolvăm”, a spus Cristian Todea, antrenorul grupării de pe Mureș, care mai are sub comanda și pe juniorul Bogdan, venit tocmai de la Constanța.

Formații:

Lipova (prima repriză): Buta – Bokse, Bain, Puta, Vlad – Țurcanu, Salka, Bălașa, A. Nica – Șimnăndan, Dinu.

Lipova (repriza a doua): Nedelea – Candreanu, Petru, Puta, Franklin – Brad, Said, Matheus, Bogdan (Andrieș)  – Chelea, Burcea.

Ghiroda (prima repriză): Ciocan – Vasluian, Stupu, Hecsko, Ilie Ad. – Pop, Miclău – Popovici, Trandu, Bulza – Mancaș

Ghiroda (repriza a doua): Mosoarcă – Vasluian, Stupu, Imbroane, Coroiu – Precup, Jichici – Popovici, Bulza, Popa – Buțu. Au mai jucat: Golban – Lixandru, Datcu

Arbitri: Ștefan Cohuț – Mădălin Mada, Alina MihocLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button