Minifotbal, futsal

Pecicanii din „echipa de joi” și ISU Arad au jucat pentru fetița bolnavă a lui Mirel Arsene, urmează turneul de sâmbătă!





Echipa de joi a invitat, la Pecica, selecționata Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad pentru „miuța” din această seară, pe care au legat-o de turneul caritabil organizat sâmbătă, pentru fetița de 5 anișori a lui Mirel Arsene. Irina Maria a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine și are nevoie de tratament continuu.


Lângă echipa de joi formată în jurul lui Traian Constantin Igaș, fostul Ministru de Interne al României, a venit și conducerea Progresului Pecica, adică președintele Dorel Găvruță și directorul sportiv, Cristian Pilan. Divizionara terță arădeană are amical în județul Bihor sâmbătă și nu poate onora turneul de la Sala Mare de Sport a oraşului Pecica.

Condusă chiar de inspectorul șef, Cristian Gârbău și avându-l în componență și pe fostul fundaș al UTA-ei, Costel Bogoșel, echipa ISU Arad a dispus de pecicani, care a avut probleme de omogenitate rotind aproape 30 de jucători. Cel mai important este că Arsene a plecat acasă cu donații generoase din partea participanților, care au disputat și repriza a treia la Taverna Pecicană, invitați ai lui Traian Constantin Igaș. Ca de obicei, Vali Doagă a întreținut atmosfera și tot ce a strâns din dedicații în „chitara Mirabela” s-a dus spre tratamentul micuței Irina Maria.

Vă reamintim că Oldboys Pecica, Victoria Ursus Pecica, Oldboys UTA Arad, Oldboys Curtici, DDB Ultras Arad, Oldobys Șeitin și APIA Arad joacă și ele sâmbătă, începând cu ora 13, la Sala Mare de Sport a oraşului Pecica pentru fetița „unicului căpitan” al Progresului.

Toți cei care vor să contribuie în afara evenimentului de la Pecica o pot face în Contul bancar: MIREL ADRIAN ARSENE RO71BTRLRONMFRT540351501 sau Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button