Alte sporturi

Viceprimarul Cheșa are planuri mari cu vechea sală de box „Motorul”: O va introduce în patrimoniul municipalității și o va renova din bani europeni!





Atașat de cartierul Aradul Nou, dar și de sala baza sportivă „Motorul”, viceprimarul Ilie Cheșa a făcut demersurile ca sala de box să intre în patrimoniul municipalității în acest an. Consilierii locali au votat deja ca în bugetul pe anul 2024 să fie alocați 50 de mii de lei pentru achiziționarea respectivei săli, care în acest moment este subiect de dispută între doi privați.

Procesul ar trebui să se încheie în maximum trei-patru luni și oricare dintre aceste persoane va deține sala va fi obligată să o cedeze Primăriei, căci ea devine de utilitate publică. Tocmai de aceea, prețul de cumpărare va fi fixat de Camera Notarială și cei 50 de mii de lei ar trebui să fie suficienți.

Evident, în respectiva sală în care regretații antrenori Dionisie Szekely și Florian Barba au scos campioni pe bandă rulantă se va practica în continuare boxul, Ilie Cheșa având deja în plan o modernizare a sa din fonduri europene. ”Acest amendament reflectă angajamentul nostru de a sprijini sportul și de a păstra tradiția boxului în Arad. Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Local, care au votat pentru aprobarea acestui amendament” – e mesajul de astăzi al viceprimarului Aradului din partea PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button