ACB IneuFotbal judetean

Ineul a întors Zăbraniul pe mâna „stranierilor”, ACB-ul va face ultima repetiție pe puncte, în Liga a IV-a!





Fost antrenor al juniorilor U 17 de la ACB Ineu, Leo Pința a provocat prima echipă a fostului club pentru un amical cu actuala sa formație, Victoria Zăbrani. Și, prim divizionara județeană a dat o replică bună, a și condus pe tabelă, însă „lanterna” din seria a 8-a a Ligii a III-a a revenit și s-a impus pe final: 1-2. C. Gâlcă a recuperat sus un balon, l-a angajat pe Cleuță, care a pătruns și i-a pus mingea pe tavă lui Zubașcu.

Zăbraniul a punctat chiar înainte de pauză după o fază legată. C. Gâlcă a recuperat sus un balon, l-a angajat pe Cleuță, care a pătruns și i-a pus mingea pe tavă lui Zubașcu. După „dubla” cu Beliu, senegalezul Ndoye a înscris spectaculos și astăzi, dintr-o lovitură liberă executată direct în vinclu de la marginea careului. În chiar penultimul minut de joc, Turc a greșit, iar Banam l-a învins pe Brutyo cu un șut de la 15 metri.

„Îi felicit pe băieți pentru acest joc, astăzi au arătat o altă față și cam așa trebuie să ne prezentăm în continuare. Rezultatul s-a decis pe final. Sunt mulțumit în general, mai puțin de 2-3 jucători care încă nu reușesc să se încadreze în programul nostru. Avem și mâine un meci la Nădlac, o să joace mai ales cei care nu au prea avut minute azi, iar sâmbătă o întâlnim pe Macea. După aceste ultime amicale îmi voi forma o imagine despre primul 11, care sper să fie cât mai competitiv. Să nu uităm că avem și o săptămână de cantonament, la Căsoaia, sper ca pe 9 martie când debutăm și în noi retur, la Șimand, să fim cât mai în formă”, a precizat Leo Pința, care nu a contat pe Maxim și Dancă.

Ineuanii așteaptă cu sufletul un semn pozitiv partea conducerii și asta pentru că: „Problemele de la noi se văd și pe teren, în prima repriză am pasat mai mult de-a latul terenului, abia în a doua, după ce am schimbat sistemul, au apărut niște șuturi de la distanță și niște ocazii. Până la urmă, a fost un joc bun, dar noi suntem în urmă față de ce trebuie la nivel de Liga 3-a. Am încheiat cu meciurile amicale, vom începe săptămâna viitoare cu echipa a doua în Liga 4-a, contra Șimandului și peste doua săptămâni meciurile pe puncte și la Liga 3-a, cu o deplasare la liderul FC Bihor”, a precizat Cristian Sculici, antrenorul principal al Ineului. Juniorii Tulcan, Miculaiciuc și Clipotă au fost absențele de azi ale ACB-ului.

Formații:

Zăbrani: Brutyo – Curac, Vizitiu, Turc, Stoin – Costea – Godoci, C. Gîlcă, Cleuță, Zubașcu – Ghergar. Au mai intrat: Benescu, Goia, Varga, Hodan, Țuța.ă.

Ineu: Coman – Voștinar, Zdrențan (15 Spătaru), Șerban, Bekono – Călin – Ioniac, Susan, Ndoye, Udrescu – Toure. Au mai intrat: Merșca – Temian, Kone, Pop, Banam, Sabău, Mihuț.

Arbitri: Daniel Tal – Alina Mihoc, Patrick Dehelean

Un comentariu

  1. Ai mancat si tu chiar daca nu faci parte din echipa aia, din clubul ala? Ai stat la pomana electorala ? E buna papa gratis ?

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button