Fotbal judeteanSocodor

„Vladi” i-a refuzat victoria Socodorului în ultimul minut de joc, pe mâna nou sositului Borhan

Deși a demarat pregătirea de iarnă în urmă cu trei săptămâni, CS Glogovăț nu a intrat în febra amicalelor până astăzi, adică după cantonamentul de o săptămână, de la Moneasa. Iar „Vladi” și-a ales ca partener de întrecere o formație de un eșalon superior, pe CS Socodor, care nu a excelat deloc în testele de până acum ale iernii. Și a ieșit o remiză cu goluri, gazdele salvând rezultatul în ultimul minut de joc.

Pe terenul din Horia, Glogovățul a avut nevoie de 4 minute să dea gol. Vereș a centrat din corner și Țîru a punctat de la colțul lung, din careul mic. Divizionara terță a intrat, treptat, în meci și a întors meciul în 5 minute. După exact o jumătate de oră, Țoca a punctat cu un șut frumos de la 18 metri, iar Lezeu a transformat un penalty obținut de D. Covaci după duelul cu Mariș. Socodorul părea să-și treacă în cont succesul, când ultimul transfer al lui Călin Dehelean a găsit drumul spre golul de 2-2. Chiar în minutul 90, Raul Borhan, fotbalist de 19 ani crescut de Viitorul, a beneficiat de o centrare a lui Vereș și a înscris din 16 metri, cu un șut plasat.

Chiar dacă a ratat succesul pe final, echipa de la marginea Aradului a arătat destule lucruri bune astăzi, mai ales că a avut absențe importante, în Oală, Diarra, Ianc, Ciobanu, Lucaci, Vasilca și Păulin. „Am făcut un cantonament bun la Moneasa, am avut condiții extraordinare, am încărcat bine. Poate, trebuia să fi făcut mai repede acest stagiu de pregătire, doar că așa am fost programați. Meciul de azi a fost greu, cu o echipă de liga a treia. Dar, copiii au alergat bine, am avut multe absențe. A fost un antrenament bun, poate mai greu pentru cei care au jucat tot meciul. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Curticiul, care au anulat și vom juca cu copiii de la Livada, o echipă ce poate juca liniștit în liga a patra. Ne bucurăm să-l avem cu noi și pe Raul Borhan, băiat talentat, dar care nu a mai jucat de doi ani, utima oară la Păuliș”, a spus Călin Dehelean, antrenorul celor de la Glogovăț.

După 1-5 cu CAO – Club Atletic Oradea, Socodorul nu reușește să treacă de o altă prim divizionară județeană, de această dată din Arad. „Mulțumit de joc, mai puțin de rezultat. Am dominat jocul, am avut ocazii prin Țoca, cu capul și apoi un dribling în careu și o ratare din poziție de singur cu portarul. În ciuda absențelor, ne-am descurcat binișor. Mai avem trei amicale: Păuliș, Lipova și Pecica și așteptăm meciurile pe puncte. Ne mai dorim un junior de calitate dacă vom găsi. În rest, acesta este lotul”, a menționat Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor, alături de Gigi Cameniță.

Formații:

Glogovăț: Soltezs – Neag, Mariș, Cosma, Ruja – Doboș, Onețiu – Domide, Țîru, Vereș – Petcuț. Au mai jucat: Vîrtaci – Ceh, Nicoli, Borhan. Absenți: Oană, Diarra, Ianc, Ciobanu, Lucaci, Vasilca, Păulin

Socodor: Popa – Ciornei, Paștină, Țoca, C. Covaci – Mintaș, Șerengău – Daina, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu. Au mai jucat: Florea, Turcuș, Clej. Absenți: Mucha, Gherheș, Todincă, Cătană, Caia

Arbitri: Laurențiu Olariu – Florin Vesa, Alexandru Andea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button