Baschet

Baschetbalistele de la FCC UAV Arad își încep treaba în play-off! Popov: „Favoriți cu Rapidul, dar trebuie să demonstrăm pe parchet!”





Dacă la fotbal Rapidul este peste UTA, în baschetul feminin lucrurile stau exact invers. FCC UAV Arad, echipa fanion a orașului de pe Mureș, pornește net favorită în duelul cu giueleștencele din cadrul play-offului Ligii Naționale de baschet feminin. Primul meci va avea loc sâmbătă, de la ora 15, la Sala Sporturilor „Victoria” și se anunță o formalitate pentru „galben-albastre”, care le-au învins tur retur pe fetele în „alb-vișiniu” în sezonul regular: 69-64, la Arad și 81-64, la București.

Pentru duelul de peste două zile, Miroslav Popov are tot lotul la dispoziție, după ce a recuperat-o și pe Bianca Voica Nagy, care suferise o comoție chiar înainte de deplasarea de la Târgu Mureș, cea care a încheiat drumul Aradului în sezonul regular al LNBF cu ocuparea poziției a treia. „Întotdeauna avem așteptări mari în play-off, suntem locul 3 și jucăm cu Rapid, locul 6. Trebuie să fim atenți, pe hârtie suntem favoriți, dar trebuie să dovedim asta pe parchet. Sigur s-au pregătit pentru noi și trebuie să fim foarte serioși, să avem o apărare puternică încă de la începutul partidei și, pe măsură ce jocul curge, să știm ce avem de făcut. Am tot lotul la dispoziție pe sâmbătă, putem câștiga dacă vom juca foarte bine. Era mai bine dacă aveam meci săptămâna trecută, așa am avut o pauză de două săptămâni, dar nu avem ce face, ne-am pregătit și vom vedea. Ne place să jucăm, asta este meseria noastră, este mai interesant atunci când avem meciuri. Diferența cred că o face talia noastră mai bună, apărătoarele noastre sunt mai înalte, vom domina la înălțime, vom profita de acest lucru și trebuie să facem bine toate fazele de joc, să nu fim egoiști, să jucăm pentru echipă. Jucăm la o oră nepotrivită, ora 15, în general, oamenii sunt la servici, dar sper să vină suporterii să ne susțină, să vadă cum jucăm în startul pley-offului”, a spus antrenorul sârb al FCC UAV Arad înainte de duelul cu Rapidul.

Sfertul FCC UAV Arad – Rapid se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu avantaj al terenului propriu de partea formației în galben-albastru. Astfel, sâmbătă, ora 15, se va disputa primul meci, la Arad, apoi în 20 martie e meciul doi, la București. Dacă va mai fi nevoie, partida decisivă va avea loc din nou, în Polivalenta de pe Mureș, pe 24 martie. În celelalte trei sferturi de finală se înfruntă: CSM Constanța (1) cu CSM Târgu Mureș (8), Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (2) cu Olimpia Brașov (7) și CSM Târgoviște (4) cu Universitatea Cluj (5).

Biletele pentru meciul de sâmbătă, dintre FCC UAV Arad și Rapid București, sunt disponibile on-line aici: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9678. Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate on-line și 15 lei dacă le luați de la sală, în ziua meciului, în timp ce tichetele pentru copii între 3 și 14 ani sunt 5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button