UTA Arad

UTA joacă tot într-o zi lucrătoare următorul meci de acasă în play-out, arădenii se deplasează pe „Cluj Arena” pe 30 martie!







Clubul UTA ar fi fost informat de Liga Profesionistă de Fotbal când va disputa meciurile din cadrul etapelor cu numerele doi și trei din cadrul SuperLigii, adică cele care urmează după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.


Așadar, după ce luni, de la ora 17,30, se vod duela cu FC Voluntari pe arena „Francisc Neuman”, roș-albii” se vor deplasa sâmbătă, 30 martie, la Cluj, pentru duelul cu Universitatea. Duelul de pe „Cluj Arena” va începe de la ora 15,45 și va avea aer de răzbunare pentru „șepcile roșii”, care au cedat cu 1-3 pe același teren cu „Bătrâna Doamnă”, pe 4 februarie a acestui an.


Dar, același lucru se poate spune și despre UTA, care are de luat o revanșă acasă, cu FC Botoșani, pentru acel 2-2 din 12 februarie și va avea ocazia să și-o ia vineri, 5 aprilie, începând cu ora 17,30. Așadar, e a doua zi lucrătoare, după cea de luni când se joacă cu FC Voluntari, când LPF și televiziunile o programează pe formația lui Mircea Rednic, una cu cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu.

14 comentarii

  1. Suntem o echipă mică, o echipa a cărei conduceri nu a dorit ca echipa sa joace in play off iar acum susține că ar fi mai bine sa evităm primele 3 locuri din play out, pentru ca nu cumva Doamne ferește să ajungem sa jucăm în Europa. Da! trebuie să ne obișnuim să jucăm doar vinerea și lunea… sau să facem ceva să scăpăm de aceste lichele!

    11
    26
  2. Unde ai citit ca au declarat cei din conducere ca se evita primele 3 locuri din playout ? Daca e adevarat e o tampenie crasa

    14
    2
  3. Pe iamsport a declarat conducatoru’ neconducator ca obiectivul e evitarea barajului pt conference,deci practic a recunoscut ceea ce spune si Realist ca nu s-a dorit nici accederea in playoff drept dovada simulacrul de meci cu dinamo.

    6
    19
  4. Jucătorii au vrut play off, nu și conducerea, cineva din comitet a dat cu pumnul în masă (doamna meszar) așa se aude, forza uta oriunde, oricând ?️?

    9
    12
  5. Da Giuliano și cu Dănilă ne sucesc mințile… Iar mințile voastre, ale celor care îl iubiți pe mărețul conducător sunt perfect sănătoase.
    Lumineaza-ne te rog și pe noi, ce a vrut să spună de fapt marele patron in acel interviu pe IAMsport.
    Eu am înțeles că nu vrea să ajungă ca Sepsi, echipa care a reprezentat România cu brio in sezonul trecut de cupe europene având prestatii foarte bune și care a reușit din nou calificarea in play off in acest sezon …deci Doamne ferește să ajungem ca ei…
    In primul sezon echipa nu a avut licență și toți a-ți spus că așa e mai bine, la ce ne trebuie noua Europa? Echipa avea nevoie de vacanta pentru că știm cât de grea a fost acea promovare din pandemie…in vacanta ce sa vezi? Jumate de echipa a fost dată afară deci nu era vorba de oboseala dar voi a-ți fost de acord cu ei ( chiar și jurnaliștii care ne sucesc mințile, că încă îl iubeau și ei pe „patron”)
    Când vorbim de câștigarea Cupei României la fel spuneți că la ce ne trebuie noua trofee sau meciuri europene? Noua ne place lupta din subsol, e captivantă!
    Ce sa spun ? Vă meritați unii pe alții!
    In sezoanele mai reușite ne luptăm pentru evitarea performanței iar în cele ca sezonul trecut ne luptăm pentru salvare. Insă anul trecut nu a fost nici o problema că sa scurtat vacanta cu meciurile de baraj…ciudat!!

    8
    13
  6. @Flore….Stii al cui este iamsport???…..Tot al celui caruia este si Special Arad…
    Ei interpreteaza cum vor…Evitarea barajului de retrogradare,nicidecum al Conference…O simpla calificare aduce bani frumosi…
    Apoi,sa se sustina ca nu vrea conducerea locurile 7-8,este o prostie crasa…Nu trebuie sa fi invatat aritmetica prea multa ca sa faci niste calcule financiare,asa cum scrie unul…Cum ca la locurile 11-12,se ia cu 800.000 Euro mai mult decat locurile 7-8 sau o fosta posibilitate de Play-Off…
    Serios?..:-)))

    17
    4
  7. Giro baiatule, cum sa te califici in Conference daca tu nu ai aplicat pentru asa ceva? De ce nu a aplicat marele „PATRON” e o chestie destul de logica dar abia astept sa mi-o explici si pe asta cand vom vedea impreuna bilantul aparut pe site-ul anafului. In locul tau as incepe sa gandesc bine situatia si sa scriu scuzele pe o hartie sa nu le uit. Vezi ca nu o mai ai asa mult timp de gandire. Numai bine in bula ta.

    5
    6
  8. citesc unele comentarii aici si ma minunez.
    1 declaratia din IAM Sport ii apartine lui Meszar si nu poate fi contestata de nimeni, nu conteaza a cui e acel site de sport
    2 Giuli si Danila spala minti … oameni buni acei ziaristi is mai utisti decat uni sau alti care comenteaza pe aici
    3 de exemplu pe un site din Cluj, ala nu ii a lu ala rau, in care se spune ca din play out sunt doar doua echipe care au aplicat pt licenta de a juca in Europa, U Cluj si FCU Craiova, ce inseamna asta, ca daca ne calificam in playoff nu aveam dorinte de cupe europene, deci nici un obiectiv, faceam jocurile cui da mai mult, inseamna . Dar mai este o cauza la care nimeni nu caraie, pentru a aplica pentru Europa nu trebuie sa ai la UEFA sau la FRF cazuri de litigi de neplati a jucatorilor la 31.12.2023 sa fi curat, salarii restante sau alte neplati, deci nu mai pot veni dragi nostri conducatori, cu Rednic portavoce, sa spuna ca totul e la zi, ca ne mint si noi binenteles mancam galusca. Inca o chestie interesanta, Rednic ne spunea ca toti jucatori plecati au plecat fara restante, ne-am inteles cu ei, vedeti ca Dumitrascu isi cere bani restanti si a castigat deja la comisi, iar pe langa Dumitrascu si Keseru ( care ii cel mai problematic ca „e multi bani” care trebuie platiti pana in 20 martie, ca daca nu vin penalizari de puncte) mai sunt si alte litigi.
    Sa batem Voluntari asta ii important ca altfel nu va fi tot roz la ARAD

    2
    6
  9. Totuși, contactat de iAMsport.ro, Alexandru Meszar surprinde.
    ”Nu am luat încă decizia. Legal, da, putem să jucăm în Europa, nu se pune problema. Acum, să fim corecți. Pentru noi nu este un obiectiv. Pentru Europa trebuie să fii pregătit. Doar o echipă din play-off, din punctul nostru de vedere, e pregătită, UTA nu e. Undeva e și normal. Echipele de pe locurile 1-4 trebuie să reprezinte România, nu una din play-out.
    Nicio echipă din play-out nu s-a calificat în Europa prin acest baraj. O să mai discutăm și cu staff-ul tehnic, dar obiectivul nostru este să scăpăm de emoțiile retrogradării. Sigur, vom respecta competiția. Dacă vom juca finala de baraj pentru Europa, vom respecta competiția. O participare, cu preliminarii, poate perturba sezonul următor. S-a întâmplat la Sepsi. Bani, timp… nu este sănătos. Fie ești pregătit, fie nu ești”.

    Asta a declarat Meszar. Ce nu este corect in ce a declarat? De unde concluzia ziaristilor platiti de adversarii lui Meszar cum ca UTA nu vrea sa joace in Europa? Aceeasi ziaristi care ne spun de luni de zile ca retrogradam, acum considera ca avem conditii si fata de Europa? Imi imaginez ce fericiti erau acesti ziaristi ˝mari utisti˝ cand UTA s-a luptat pentru Play-off si ei luni de zile au aruncat cu laturi ca sa justifice blidul de mancare oferit de adversarii lui Meszar.

    9
    1
  10. UTA nu a aplicat pentru licenta UEFA, in play out sunt doar doua echipe care au aplicat, U Cluj si FCU, iar asta se face inainte de finalizarea campionatului regulat. Si daca jucam in playoff nu aveam dreptul sa jucam in Europa, Bravo baieti continuati sa credeti ce va doriti in sinea voastra, dar nu mai incercati sa influentati si pe alti

    4
    2
  11. Pentru visători … voi chiar credeți că UTA putea juca sezonul acesta în Europa ? voi nu vedeți ce schimbări s-au făcut la echipă ? Au plecat 90 la sută din echipa de anul trecut, sau adus jucători noi din care o plecat alții ; noi am făcut egal cu Botoșani , 1:0 amărît cu voluntari am pierdut cu Dinamo și voi visați ca echipa aceasta se joace în Europa ? La bugetul altă problemă pt Europa. cum să îți permiți deplasările acelea scumpe nu ați auzit sezonul trecut Sepsi câți bani dădeau pe avioane private deplasări, hoteluri de unde banii ăștia la UTA când noi facem antrenamentele pe știți voi pe unde și cel mai mare salariu de 8000 € hai să fim serioși! Să ne bucurăm că am ajuns la un punct de play off și anul viitor putem spera să fim acolo; asta realitate restul doar vise!

    5
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button