UTA Arad

Căpușă: „Locul 1, ăsta e obiectivul! Așa scăpăm de orice grijă, de baraj și de retrogradare”







„Bătrâna Doamnă” a făcut din defensivă punctul său forte pe „Cluj Arena” și închide poarta după patru etape, în care – de altfel – a strâns 10 goluri încasate. Unul dintre cei mai buni oameni ai apărării impermeabile ale lui Mircea Rednic a fost Tiberiu Căpușă.


Fundașul dreapta vorbește cu subiect și predicat despre câștigarea play-outului. „Locul 1, ăsta este obiectivul, pentru că am cam ratat, să zic așa, la mustață play-offul. Așa scăpăm de orice grijă, de baraj și de retrogradare. Dar, luăm meciurile pe rând, am auzit că Botoșaniul a întors scorul cu Poli Iași și noi trebuie să ne pregătim foarte bine săptămâna aceasta, să abordăm jocul la victorie. Vrem să arătăm ca și până acum în campionat, pentru că suntem o echipă puternică și că putem juca un fotbal frumos”, a spus Căpușă la finalul partidei de pe „Cluj Arena”.


La această oră, utiștii știu că vor juca partida cu FC Botoșani fără fani în tribune, ca și următoarele partide din play-out acasă, ca urmare a incidentelor de dinaintea partidei cu Dinamo, de la București. „Am auzit că s-a făcut un recurs, vestea pe care am primit-o nu ne încântă deoarece aportul suporterilor acasă era unul foarte mare. La Arad nu ne putea bate nimeni cu aportul fanilor, dar nu avem ce face, doar să așteptăm recursul. Nu ne dăm bătuți acum după o veste care nu ne face plăcere”, a mai punctat fotbalistul cu o selecție și la naționala mare a României.

Tibi Căpușă a debutat în luna octombrie la UTA, în etapa a 12-a (0-0 cu Petrolul, la Ploiești) și a strâns deja 1723 de minute în tricoul „roș-alb”.



5 comentarii

  1. Sa lăsăm nemulțumirile mironositelor doar în aria iertatoare a unui antrenor cu ștaif. Nu avem a fi nemulțumiți. Contestatarii te strâng cu ușa fie la rezultat, fie la estetica. Poate sa câștigi Liga Campionilor și tot ar zice…, intamplare”. UTA, cu doua probleme de fotbal și… 16 extra-familie.! Cele doua, joaca economic, și respira aer viciat apărut din neîncredere. Cele 16 pot începe cu valori încă neincorporate,, accidentări, necazuri federale fără vina și tot asa. Pentru cine iubește UTA, e un timp de privit la ce e bun la fiecare, și gratie lui Rednic, în condiții de siguranță competițională. Nu e puțin !!

    15
    1
  2. O privire fugara spre stipendiile financiar-TV la locul 7. 2.040,000 mii euro ! Bani de portar și vârf portughezi de liga lusitana. Deocamdată în așteptări.

    13
    0
  3. Unul dintre ei este Pinochio, Pixi etc .vesnic nemiltumit chiar si la rezultatele bune ale UTA-ei. A-ti punctat foarte bine !!!

    1
    3
    1. E normal sa fi nemultumit cind echipa putea lua cele 3 puncte , dar a jucat impardonabil de slab , teama de baraj sau retrogradare direcă incă nu a trecut…..primul test va fi cu Botosani, nu vreau sa ma gindesc la altceva decit la cele 3 puncte in visteria echipei dar vor reusi sau vor juca precum cu Clujul ?

      6
      1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button