UTA Arad

Utiștii Ene și Țăroi bat la ușa naționalei U16, mijlocașul ofensiv a debutat sub comanda lui Mircea Rednic!







În perioada 8-10 aprilie, FRF organizează o acțiune de selecție în rândul jucătorilor născuți începând cu 1 ianuarie 2008, coordonată de selecționerul Nicolae Grigore, iar acesta a convocat și doi fotbaliști ai Academiei UTA.


Este vorba despre Mihai Ene și mijlocașul Denis Țăroi. Cei doi sunt componenți ai echipei U16 a grupării „roș-albe”, unde sunt pregătiți de Sandu Gaica, Adrian Ungur și Radu Mărginean, care ocupă poziția a 4-a în play-offul seriei a treia Ligii Elitelor. Țăroi a și debutat pentru prima echipă, Mircea Rednic folosindu-l o repriză în amicalul cu CSM Reșița (scor 2-3), pe postul de „aripă” stânga.


Acțiunea se va desfășura la Centrul Național de Fotbal Buftea, aceasta urmând să se încheie cu două meciuri amicale, cu FCSB U16 și Rapid U16. Partidele se vor desfășura în sistem de două reprize de 30 de minute.

Jucătorii convocați pentru această acțiune:

PORTARI: Mario Din (FC Argeș)Marcos Manolache (Real Zaragoza/Spania);



FUNDAȘI: Mario Bordea (FC Bacău)Luis Codrea (FC Player)Alberto Mițaru (Universitatea Craiova)David Soprovici (FC Rapid 1923)Tudor Suciu (FCSB)Mihai Ene (UTA Arad)Luca Șindilă (Universitatea Craiova)David Buloi (FCSB);

MIJLOCAȘI: Sebastian Burlacu (LPS Suceava)Șerban Bara (Viitorul Cluj)Mateo Miclăuș (CFR Cluj)Ștefan Amarandei (FC Player)Ștefan Ghiță (FC Oltenia Rm. Vâlcea)Andrei Alexe (Universitatea Craiova), Denis Tăroi (UTA Arad)Andrei Oancea (Farul Constanța)Sebastian Ilieș (Politehnica Iași)Ramon Erdei (FC Csikszereda);

ATACANȚI: Alexandru Buțu (CSC Ghiroda)Ștefan Todoran (FC Voluntari).

Un comentariu

  1. Utile, deocamdată plăcute căutările pentru echipa mare. Exista un flux continuu la juniorii merituoși. O descoperire alta data, o aveai pe 5,6 ani cel puțin. Acum durează un an și se merge la sacrificare. Un pui la consum, un junior la bugetul clubului !!! Avem de găsit o alta,, locomotiva” în locul lui Micovschi , care merge la vagoanele de clasa ale Rapidului. Giulestiul iritat de ultimile evoluții, și-a manifestat dorința de a readuce și pe Pop, și Vulturar. Asa ca e de lansat nume dinAcademie. Cu străinii întra în vigoare prima restricție . 5,6 în primul ,, 11″” !!

    5
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button