Socodor

Socodorul vrea să urce peste linie după vizita la Cermei! Pele: „Se va juca cu multă ambiție, un egal nu ne ajută prea mult”





După Progresul Pecica, echipa ce conduce detașat ostilitățile în play-out, CS Socodor e divizionara terță arădeană ce a a adunat cele mai multe puncte în startul lui 2024. Adică 4, după succesul cu ACB Ineu, din sezonul regular și remiza tot internă cu Periamul din weekendul trecut.

Sâmbătă, de la ora 17, formația lui Tibi Darazs și Gigi Cameniță se deplasează până la Cermei, într-un soi de derby pentru locul 8, ce ar asigura la finalul stagiunii salvarea (sportivă) de la retrogradarea în județ. Mario Pele rămâne punct fix în defensiva nou promovatei, mai ales că are și calitatea de junior, dar și fost căpitan al echipei vicecampioane naționale a UTA-ei U 17 în vara lui 2022. „Cu Periam a fost un meci cu momente bune, alternate,  pentru ambele echipe. Noi am reușit să egalăm pe final și să scoatem un punct meritat, dar insuficient pentru nevoile pe care le avem. La Cermei va fi un meci pentru locul de deasupra liniei, e clar că o să fie greu, se va juca cu multă amabitie. Vom juca la victorie, un egal nu ne ajută prea mult. Chiar dacă ne lipsesc Turcuș și Șerengău, avem  jucători care îi pot suplini. Toată lumea cunoaște jucătorii de calitate ai Cermeiului, precum Piț, Tănase, Ghighilicea sau Vasinc și e clar ca vor dori și ei să spargă gheața, căci nu au câștigat deloc în acest an. Personal, îl mai cunosc și pe Robi Rusu, e un portar de perspectivă, deja are câteva partide ca titular, se pare că este tot mai sigur pe el”, spune fundașul central de aproape 20 de ani al celor din Socodor, care va îmbrățișa cariera de polițist cât de curând: „Personal îmi doresc să fiu sănătos, să mă bucur de fotbal și să ne salvăm de la retrogradare”.

La Cermei, cei de la Socodor ar putea intra pe teren în formula: Mucha – Clej, Pele, Gherheș, C. Covaci – Țoca, Mintaș – Ciornei, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button