UTA Arad

Cum și-a motivat Mircea Rednic alegerile pentru primul „11” și schimbările venite doar la 0-3? „Trebuia să am grijă de toți aici”





Altădată inspirat la alcătuirea primului „11”, dar și la schimbări, Mircea Rednic nu a fost în cea mai bună zi a sa cu FC Hermannstadt. „Puriul” a și spus că va dori să vadă la lucru toți jucătorii din lot pentru a știi ce cine se bazează din vară încolo și pe cine nu, doar că eșecul de azi o ține pe UTA pe loc și le dă posibilitatea urmăritoarelor să pună ținta și pe ea.

Statistica spune că UTA nu a luat niciun gol cu o defensivă din care au făcut partea Stolnik și Rodrigues, jucători care au început pe bancă meciul cu sibienii. Rezultatul, o echipă ce nu a mai câștigat niciun meci în deplasare de pe 23 iulie a dat „trei” pe „Francisc Neuman”. Sigur, arădenii nu sunt cu Sabia lui Damocles deasupra capului, oricum nu au licență UEFA, dar cu 18 puncte la dispoziția formațiilor din play-out (exceptând Hermannstadtul) orice e posibil. „A intrat Benga, care a fost titular și căruia nu aveai ce să-i reproșezi, Dany (n.a. Kucher) a făcut două meciuri bune, trebuia să-i dau încredere în continuare. Trif a jucat bine cu Craiova și a intrat bine la Dinamo. A revenit și am zis să-i dau și lui șansă. La mijloc, Vulturar, Conte a jucat bine în ultimul meci, Benga a jucat bine. Trebuia să am grijă de toți aici, nu avem ce să-i reproșăm la Benga, ce să-i reproșez? Deci era normal că o să fie o rotație între ei, nu au fost numai greșelile fundașilor centrali la golurile pe care le-au marcat în repriza a doua”,și-a motivat alegerile din primul „11” Rednic.

Apoi, experimentatul tehnician a trecut la capitolul schimbări, pe care, de exemplu, cu FC Voluntari le-a nimerit în întregime. „La pauză m-am gândit să intru cu două vârfuri, dar Andrej își revenise. S-a implicat mai mult în joc la sfârșitul primei reprize și am zis să rămânem așa. Am luat gol în secunda 30 din repriza a doua, nu am apucat nici să ne așezăm, eu sunt sigur că la felul cum am terminat prima repriză lucrurile erau în regulă. Dar ai luat golul doi, după aia ai luat și golul trei, tot așa, pe greșeli. E greu să revii de la 0-3, cu Voluntari eram mai aproape de ei. Am și făcut multe modificări, dar mă deranjează ceva. Adică eu am băgat două vârfuri și noi am început să facem posesie. Nu mai vorbesc că l-am și scos pe Tibi, nu a dat o centrare, fundașii laterali astăzi…Diogo, câte minute a jucat, a fost mult mai periculos și mult mai activ acolo, în partea dreaptă”, a mai afirmat Mircea Rednic.

4 comentarii

  1. Da, are dreptate Rednic…Capusa, pe linga faptul ca are carente defensive, astazi nu a mai facut acel joc bun ofensiv pe care il face in general. Sper sa vedem niste plecari (necesare) la vara si intarirea in compartimentele unde inca mai avem slabiciuni.

    12
    0
  2. După furtună. Deși timp bun, noi asa am văzut. Jucători cu pretenții,, smulsi” din rădăcini. !! Copiilor , din păcate, nu li s-au explicat ca și la fotbal exista un,, bau-bau” UTA, avea un targhet, el a fost atins mai devreme, deși rațiunea și numărul de puncte de obținut e încă de atins. Convingerea specialiștilor, e ca niciun antrenor nu știe ce se întâmplă cu jucătorii, în ambele variante. Câștig sau pierdere. Dovada. Nici Kloop, la Liverpool nu se bucura mereu. BA sunt partide care e bine sa nu stai lingă el !! Mai aproape de noi exista un caz UTA. Totul a început cu,, caderea” tehnica neașteptată a lui POP. Parca a fost pus sa dea pauza la restul. Impresia e ca Rednic, afara de portari, la anul se poate baza doar pe MIHAI !! Exageram, dar tot e mai bine sa te bazezi pe jucători gen FABRY, sau TRIF. Pe la mijloc afara de MIHAI, puține pozitive. Bruma de joc ofensiv dispare odată cu prezenta echipelor lucrate. Nu e chiar totul cenușiu, dar asta vedem. Bucurii numărate pe degetele de la o mana. E adevărată vorba IUBIRE ÎNSEAMNĂ SUFERINȚĂ. !! Dar la modul uman, acceptabil.

    15
    4
  3. Stimate d-le Ionescu –
    Problema nu este la lotul actual – ășția sunt – atâta pot.
    Problema e că UTA a produs în ultimii 10 ani jucători ca DENIS MAN cel mai bun din România( nu suferă comparație cu Ianis Hagi cel lăudat),
    Adi Petre, Cristian Mihai, Rareș POP(consider că este al doilea ca valoare după MAN), Cătălin Vulturar , Raul Stanciu și or mai fi, dar ai un lot cu 12 străini gen
    Fabry, Ezekiel, sau ca Morar, Tudorie, etc – nu meriți mai mult. Aproape pe toți tinerii crescuți îi vinzi pe mărunțiș. Fotbalul este un fenomen social,
    păcat că nu este luat în serios de factorii conducători ai societății arădene.
    Sper că – vom mai fi ce am fost.

    8
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button