UTA Arad

Micovschi decretează: „Diferența s-a făcut la finalizare, e o înfrângere care o să ne dea o motivație în plus”





Claudiu Micovschi a înscris golul său cu numărul opt în Superligă pentru UTA și primul în play-out, însă pentru „roș-albi” reușita a venit la scorul de 3-0 pentru Hermannstadt și la final a contat doar pentru statistică. Deși au mai avut două-trei ocazii importante, arădenii nu au mai avut forța să revină în joc și pierd prima partidă din play-out.

Mocovschi susține că el și coechipierii s-au jucat cu ocaziile, în timp ce, la cealaltă poartă, Paraschiv a taxat fiecare eroare din defensiva arădenilor.„Diferența s-a făcut la finalizare, recunosc lucrul acesta. Lipsiți de concentrare pot spune că am fost doar la începutul reprizei a doua, când, practic, s-a cam decis meciul.  Am luat cele două goluri în câteva minute, pe greșelile noastre. E o înfrângere care o să ne dea o motivație în plus cred eu, pentru următorul meci, cel de la Ploiești. Acesta va fi foarte important și foarte greu, cu siguranță mergem acolo să luăm toate cele trei puncte. Încă se joacă, cu Hermannstadt suntem la egalitate de puncte, U Cluj e la un punct în spatele nostru, suntem acolo încă. Mai avem cinci meciuri, încă nu s-a decis cine va câștiga play-outul”, a punctat milocașul orădean.

Acesta nu-și explică de ce arbitrul Bogdan Dumitrache a pus mingea pe punctul cu var pentru sibieni. „Primul gol…chiar nu știu, domnul arbitru nu s-a dus nici măcar să verifice. Luckassen a stat nemișcat, Iancu a atacat mingea și l-a lovit direct în cap pe Luckassen. În fine, trecem peste, nu mai putem să comentăm nimic despre acel moment”, a afirmat Micovschi.

Utiștii au fost susținuți astăzi din tribune de peste 6000 de copii, care au umplut Tribuna a II „Gioni Brosovszki”, Peluza Sud și un sector al tribunei I. „Îi așteptăm cu mare drag să vină și mai mulți, e o atmosferă frumoasă, copiii mereu sunt fericiți. Îi facem fericiți, se bucură și ei de aceste momente alături de noi și le mulțumim că au venit să ne susțină. Suntem dezamăgiți că a rămas suspendarea iniţială, noi la Arad de fiecare dată jucăm cu stadionul plin, dar nu putem face nimic, asta a fost decizia”, a completat golgheterul UTA-ei.

Împrumutat de Rapid la Arad, Micovschi traversează fără îndoială cel mai bun sezon al său la nivel de seniori, având la activ opt goluri și patru pase decisive. Crescut de Luceafărul Oradea, Chievo și Genoa, fotbalistul de 24 de ani a evoluat doar pentru formații din Italia (Avellino, Reggina și Fidelis Andria) înainte să revină în această vară în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button