Fotbal judetean

Băieții lui Pîncotan și-au luat revanșa și atacă locul 10: Victoria Zăbrani – Voința Macea 1-2





Voința Macea și-a luat punctele înapoi după eșecul din tur, cu Victoria Zăbrani. Echipa lui Ruben Pîncotan demonstrează forma – în general – bună din acest start de an și a câștigat pe „Josef Scheirich Arena” la capătul unui meci în care a fost în control.

După un început în care oaspeții au părut mai proaspeți și mai stăpâni pe joc, punându-l la treabă pe Brutyo prin Veliciu, s-a arătat la față și trupa lui Leo Pința. Godoci a pătruns pe dreapta, a centrat șutat, iar Cleuța a reluat pe lângă bară. A fost atenționarea de care a avut nevoie Voința, care în minutul 24 trec în avantaj. Hodan a sărit la un duel aerian și a comis henț în careu, iar penalty-ul bătut de Flavius Băd a fost câștigător: 0-1. Zăbrănenii au acuzat șocul, au măcinat în gol, iar măcenii au mulțumit și au intrat în avantaj la cabine.

Pîncotan știa că e nevoie și de golul doi pentru a turna și mai mult plumb în picioarele adversarilor și elevii săi au reluat – practic – meciul de la 0-2. În minutul 48, Cati a interceptat un balon, i-a pasat lui Fritea, care – la rândul său – l-a pus în cursă pe Liviu Busuioc și acesta și-a folosit viteza în fața lui Fărău și Vizitiu și a strecurat balonul pe sub Brutyo. Mijlocașul adus de Crișul în Liga a 3-a fusese trecut vârf de antrenorul măcenilor, poziție din care a și înscris la două minute de la reluare. Pința a început să schimbe, dar ocaziile s-au lăsat așteptate. De abia în minutul 75, Goia a reluat direct în Toader din 5 metri. Hodan a avut și realizări, cum a fost pasa către Goia la marginea careului, dar treaba complicată a făcut-o Cătălin Goia, care a șutat puternic lângă bară. Era minutul 87, prea târziu pentru ca Zăbraniul să mai pună cu adevărat în pericol victoria măcenilor, care le lasă pe Vinga și Nădlac sub ea și se apropie la doar două puncte de Victoria, aflată pe locul 10.

Screenshot

Godoci: „Jocul de azi l-am tratat un pic de sus”

Andrei Godoci a evoluat doar 60 de minute pentru Zăbrani și recunoaște că echipa sa și-a cam subestimat adversarul. „Jocul de azi l-am tratat un pic de sus, după victoria din etapa trecută și am luat două goluri pe greșelile noastre. Am avut ocazii, dar am ratat și s-au răzbunat, scorul putea fi altfel. M-am accidentat, sper să-mi revin cât mai repede, vreau să-mi ajut echipa. Mai avem niște etape importante și tragem spre un loc mai bun. Suntem tineri majoritatea și nu avem experiența necesară să ne batem cot la cot cu adversarii mai experimentați, asta ar fi cea mai mare problemă pe care o avem”, susține tânărul mijlocaș al lui Leo Pința.

Screenshot

Pîncotan: „Era ultimul tren să ne mai spălăm obrazul după rezultatele care nu au reflectat ceea ce am jucat”

Macea încheie seria de trei eșecuri, cu nu mai puțin de 15 goluri primite și poate spera să urce pe locul 10, care acum aparține chiar celor din Zăbrani. „Ne-am mobilizat toată săptămâna, veneam după trei meciuri nu prea bune pentru noi, Glogovăț ne-a întors de la 3-1 în minutul 70. Am încercat să schimbăm ceva, să punem lucrurile la punct, mă bucur că băieții au înțeles că trebuie să muncim, pentru că la fotbal nu numele joacă. Dacă nu alergăm nu se poate. O victorie meritată, contra unei echipe bune, tinere, agresive, cu un antrenor experimentat care știe să-i pună în teren și ce să le ceară. Mă bucur că pentru noi era ultimul tren să ne mai spălăm obrazul după rezultatele care nu au reflectat ceea ce am jucat pe teren. Nu am știut să fructificăm ocaziile, suferim la ultima pasă. Felicit gazdele pentru fair-play, nu ne-am lovit, nu ne-am accidentat, un meci cum ar trebui să fie la Liga a patra. Majoritatea lucrăm, fotbalul este un hobby, felicit gazdele pentru cele 21 de puncte, nimeni nu le dădea șanse. Mă bucur că mi-a ieșit și schimbarea tactică de la pauză, știam că Busuioc poate fi periculos ca atacant astăzi”, a spus și Ruben Pîncotan, antrenorul Voinței.

Formații:

Victoria: Brutyo – Fărău (78 Paulescu), Hodan, Vizitiu, Stoin – Godoci (61 Turc), Cleuța (59 Țuța) – Zubașcu (46 Goia) Maxim, – C. Gîlcă – Ghergar (59 Varga), . Antrenor: Leontin Pința.

Voința: Toader – Trif, Ardelean, Edu, Kiss – Cati, R. Fritea (71 Șiclovan) – Lakatos, Veliciu (46 Brandabur), Busuioc (82 Botaș) – Băd (90+2 Marita), Antrenor: Ruben Pâncotan.

Arbitri: Sebastian Mako – Andrei Pîslaru, Ciprian Pătroi.

Observatori: Cristian Tănăsescu, Ioan Hamza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button