Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan și-a admis greșeala din Dinamo – Poli Iași: „Trebuia să arăt cartonașul roșu”





Ovidiu Hațegan a fost „omul negru” al weekendului fotbalistic în România. Arbitrul arădean nu a taxat cu cartonaș roșu lovitura în zona capului primită de ieșeanul Luca Mihai, la mijlocul primei reprize, a dinamovistului Josue Homawoo.

Tânărul mijlocaș al moldovenilor a căzut inconștient pe gazon, i s-a pus o mască de oxigen și a fost transportat la spital cu ambulanța. Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben fundașului „câinilor”, iar astăzi revine și spune că regretă decizia luată. „Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului. Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit. Trebuia să arat cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică. Sper din tot sufletul ca situația să nu fie foarte gravă și să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate”, a declarat Ovidiu Hațegan, potrivit frf.ro.

Înainte de nefericitul eveniment, „centralul” arădean îl eliminase de pe teren pe Bouhenna, apărătorul lui Poli Iași, pentru fault din postură de ultim apărător. Dinamo a câștigat cu 1-0, după reușita lui Bani din cel de-al treilea minut de prelungire.

FOTO: prosport.ro

5 comentarii

  1. Pe Ovidiu Hațegan l-am apreciat ca un arbitru corect. La faza discutată avea o figură încordată, hotarârea cu cartonaș galben nu a fost a lui.
    S-a compromis pentru cine nu merită.

    10
    1
  2. Ce afirmatie de doi bani faci. Cum poti gandi ca Hategan se compromite pentru Dinamo sau alta echipa. Asa va place sa mancati rahat cu lingura. A fost o greseala nimic mai mult. Este omenesc sa gresesti. Exact acelasi lucru sa intamplat acum doi ani la un meci Pecica-Lipova meci in care Bozian la lovit pe Popa Abel in lateral si sa ales Popa cu fisura craniana si a stat doua luni copilul si tot galben a dat arbitrul. Nu te mai arunca in afirmatii jignitoare la adresa cuiva fara sa ai dovezi Virgile tata

    5
    8
  3. Hațegan e dinamovist, îmi aduc bine aminte de un meci a Vasluiului contra Dinamo, arbitraj într-o singură direcție, păcat de el, că de altfel e cel mai corect arbitru din RO

    0
    0
  4. Vrajeala de 2 lei. A arbitrat tot timpul meciului contra lui Poli Iasi. A lasat jocul foarte agresiv pt. cei de la Minamo. Sa fii la 1-2 m de faza si sa nu dai ROSU direct minamovistului la un cot in gura asupra lui Buena si sa treci cu vederea , nu mai zic de faultul criminal facut de Homawoo. Cum adica a gresit ca, nu a dat rosu ca, a vrut dementul ala sa joace mingea ? Trebuia sa analizezi faza la VAR daca nu era sigur dar si acest lucru pica pt. ca, era la 2-3 m de faza si a vazut tot. Ala zapacitu , nu avea nicio sansa sa ajunga la minge si s-a dus ca, din pusca cu capul in ceafa nevinovatului Mihai. Niciodata nu a mai arbitrat asa de tendetios Hategan dar daca multi stiu ca, este Minamovist atunci mai este ceva de spus. Daca era UTA. arbitrata de Hategan , tot asa arbitra ?

    4
    1
  5. HOMAWOO, cel putin 10 etape de suspendare la ce atac criminal a avut !!! S-a vazut pe mai multe reluari ca, el nu avea nicio sansa sa ajunga sa joace mingea si totusi s-a dus ca, un berbec cu, o viteza ca, din pusca in capul lui nefericitului, nevinovatului Mihai. Sper sa se faca bine ca, este un jucator tanar si de perspectiva.

    4
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button