Gloria LT Cermei

Cermeiul continuă cu Radu Popa pe banca tehnică! Bulza: „Jucătorii sunt conștienți că prestația lor a adus echipa pe locul 9”

Eșecul intern cu CS Socodor a agitat și mai mult apele la Gloria Lunca Teuz Cermei. Antrenorii Radu Popa și Claudiu Ghiță au plecat de la teren imediat după ultimul fluier al arbitrului și au început să comunice cu conducerea clubului de abia ieri. S-a stabilit că e nevoie de o (nouă) ședință cu cărțile pe masă, ce a avut loc astăzi, în jurul orei 15,30, iar concluzia e că…rămâne cum am stabilit.

Adică, „sămădăii” continuă cu același staff tehnic la timonă, cu speranța că pot redresa corabia, începând cu deplasarea de la Pecica. „Ne-am întâlnit conducerea și partea tehnică adică, Roli Nagy, Adi Piț, Radu Popa și Claudiu Ghiță. Toți și-au spus părerea, am tras niște concluzii despre ce mai putem corecta și cum să mai facem ceva puncte în partidele rămase. Antrenorii Popa și Ghiță au transmis mai departe la antrenament jucătorilor ceea ce vor de la ei, iar aceștia sunt conștienți că prestația lor a adus echipa pe locul 9 și trebuie să își schimbe rapid mentalitatea pentru a redresa corabia. În afară de Hațegan, Balazs și Piț, care sunt accidentați, ceilalți au fost prezenți la prima ședință de pregătire a săptămânii. Vom strânge rândurile, o luăm pas cu pas, meci cu meci și sâmbătă mergem încrezători la Pecica”, ne-a declarat Petre Bulza, care sâmbătă, după meciul cu Socodorul afirmase: „De luni începe un nou campionat pentru Cermei”.

Gloria Lunca Teuz Cermei a căzut sub linia de retrogradare după etapa a treia a play-outului și mai joacă până la finalul sezonului cu Pecica (în deplasare și acasă), Lipova (acasă și deplasare), Periam și Ineu (acasă) și Socodor (deplasare).

Clasament

 
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button