Sporturi de contact

Arădenii – cu șanse mari la medalii la „naționalele” de judo U 13 și U15 găzduite de CS Universitatea la Sala Sporturilor „Victoria”!





La două săptămâni de la organizarea Campionatelor Naționale de Judo rezervate seniorilor, Clubul Universitatea Arad și-a asumat rolul de gazdă și pentru „naționalele” U 13 și U 15. Începând cu sâmbătă, de la ora 9, imediat după festivitatea de deschidere a competiției, pe cele trei tatami amenajate la Sala Sporturilor Victoria din orașul nostru vor intra aproape 800 de sportivi, între care și peste 50 de arădeni de la CS Universitatea, CSM, ACS Judo  Victoria Felnac, Unirea Sântana, Victoria Nădlac sau CS Zerind. De menționat e că primii trei clasați la fiecare categorie vor reprezenta România la Campionatul Balcanic de Judo.

Din partea Federației și-a anunțat prezența vicepreședintele Florin Berceanu și – bineînțeles – arădenii Marius Jeberean sau Victor Bălășoiu, șeful comisiei tehnice federale, respectiv conducătorul corpului de arbitri. Invitația pentru autoritățile locale sau județene arădene e deschisă, dar Ovidiu Șerban ar dori ca arădenii de rând să se bucure de cele două zile de competiție. „Sportul mi-a dat aproape totul în viață și vreau să-i dau cât pot de mult înapoi. E a doua competiție națională de judo pe care CS Universitatea o organizează în luna aprilie și mi-aș dori să văd cât mai mulți spectatori, să fie ca pe vremuri, când stadioanele și sălile de sport erau pline. Adică atunci când sportul era religie, când Aradul avea cinci echipe de fotbal bune, două de baschet, două de rugby, hanbal, polo…Judoul e un sport olimpic, sigur printre sportivii care se vor lupta sâmbătă și duminică la Arad vor fi și viitori reprezentanți ai României la cea mai prestigioasă competiție de pe glob”, afirmă managerul CS Universitatea.

Altfel, gruparea studențească, prin secția de judo-sambo, îngrijită de Cristina și Carol Szabo, a bătut palma și pentru organizarea naționalelor de sambo rezervate seniorilor la începutul toamnei, tot la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button