Fotbal juniori

Livada va juca acasă pentru calificarea în faza finală a Cupei Satelor U13, cu cine se bat băieții lui Casian Maghici și Ovidiu Coman sâmbătă?





Pentru al doilea an la rând, echipa din Livada deține supremația Cupa Satelor U13 și va avea ocazia să lupte pentru calificarea la faza finală chiar pe teren propriu. Adică autoritățile locale din comuna arădeană au reușit să obțină organizarea fazei județene, la care, pe lângă formația din Livada vor mai lua startul campioanele din Hunedoara – Criscior, Timiș – Dumbrăvița și Caraș-Severin – Măureni.

Se va juca sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 12, pe cele două terenuri amenajate la Livada în sistem campionat, fiecare cu fiecare. ”Această competiție nu este doar despre fotbal, ci și despre construirea unei comunități puternice și a legăturilor durabile între localitățile participante. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători talentul, munca în echipă și prietenia!” – e mesajul de promovare al evenimentului al celor din Livada.

Cel mai probabil, echipa gazdă, pregătită de Casian Maghici și manageriată de Ovidiu Coman se vor bate pentru biletele la finala de la Sărata Monteoru (județul Buzău), dintre 9 și 11 mai, cu echipa din Dumbrăvița, cea care a reprezentat vestul țării la finala de anul trecut. David Oprea, Vlad Bilan, Luca Mladin, Darin Margină, Tudor Pașca, Victor Dagău, Tudor Dagău, Darius Jurcă, David Coman, Rareș Herdeuț, Dragoș Olariu, Marc Varga, Răzvan Fărău, Cezar Resiga, Andrei Ember și Marc Nagy cei în mâna cărora e calificarea formației din Livada pentru etapa finală a competiției gândită și implementată apoi în tot restul țării de regretatul Adrian Lucaci, plecat dintre noi în urmă cu 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button