Diverse

Conferință pentru suflet și minte la UAVArhid. Lect. Univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, specialist în neuroștiințe  și teologie  va conferenția la Arad.


Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este partener al conferinței „Educație pentru viața de mâine”  susținută deArhid. Lect. Univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității  “Al. I. Cuza” Iași, expert în formare, neuroștiinte și teologie, realizator al emisiunii „Lumina Celui Nevăzut” la Trinitas TV.


Evenimentul, organizat de Școala Gimnazială „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad, Asociația Social Educativă „Filologos”, Asociatia AtelieR de Cuvinte și Universitatea „Aurel Vlaicu”din Arad va avea loc marți, 23 aprilie, de la orele 18.00 în Complex M al UAV (str. Elena Drăgoi nr.2).

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. 

„Conferința  este un eveniment în care învățătorii, profesorii dar mai ales  părinții pot aprofunda câteva perspective privind un parcurs școlar edificator al elevilor având ca fundamente:  caracterul, virtuțiile intelectuale, compasiunea și pot înțelege importanța scrisului de mână în dezvoltarea creierului.” relatează Giorgiana Elena Popan, coordonatorul evenimente culturale și educaționale al Școlii Gimnaziale ”Sf. Ierarh Nicolae” Arad, cadru didactic la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială a UAV.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button