Gloria LT CermeiProgresul Pecica

Pecica nu vrea să-i facă concesii Cermeiului! Bozian: „Ne pare rău de echipele arădene, jucăm la fel cu toate” v.s. Bulza: „Un nou campionat pentru noi”





Gloria Lunca Teuz Cermei a avut destule ocazii să demonstreze că a mutat inspirat pe piața de transferuri în această iarnă, dar și că rezultatele în amicale nu au fost întâmplătoare. „Sămădăii” au jucat de două ori cu Periam, o dată cu Ineul și cu Socodorul și au scos un singur punct. Antrenorii Popa și Ghiță umblă pe gheață subțire, iar sâmbătă, odată cu vizita la Pecica, nivelul se ridică. Progresul a ratat la mustață prezența în play-off și defilează în play-out.

„Galben-albaștrii” au trei victorii la zero, cu 9 goluri marcate și doar UTA au mai scuturat-o în amicalul cu un sec 0-6, ce a venit cu patru zile înainte de vizita de sâmbătă, de la ora 17, a celor de la Cermei. „Cred că o să fim concentrați suficient sâmbătă, nu cred că meciul ăsta (n.a. cu UTA) ne afectează, pentru că noi știm că există diferențe de valoare și luăm ca atare totul. Sper să fim la fel de concentrați ca și în primele trei meciuri din play-out și să demonstrăm că valoarea noastră nu e de play-out. Mie îmi pare rău că echipele arădene se află în situația asta și două dintre ele vor retrograda, dar, până la urmă, nu avem ce să facem. Noi vrem să jucăm la fel cu fiecare dintre ele, nu vrem să avantajăm pe nimeni, o să jucăm la victorie fiecare meci. Cum am mai spus, bineînțeles, vor primi minute și jucătorii care au evoluat mai puțin și care oricum s-au ridicat la nivelul așteptărilor când s-a apelat la ei. Ca dovadă, am câștigat destul de clar toate trei meciurile jucate până acum și sper să continuăm tot așa”, a spus Bogdan Bozian, antrenor la Pecica lângă Dan Stupar, dar și jucător.

În tabăra Cermeiului e așteptată o reacție după înfrângerea cu Socodorul și ședința de la începutul săptămânii. Concluziile discuțiilor le-a tras Petre Bulza, cu bătaie spre meciul de la Pecica. „Ne-am întâlnit conducerea și partea tehnică adică, Roli Nagy, Adi Piț, Radu Popa și Claudiu Ghiță. Toți și-au spus părerea, am tras niște concluzii despre ce mai putem corecta și cum să mai facem ceva puncte în partidele rămase. Antrenorii Popa și Ghiță au transmis mai departe la antrenament jucătorilor ceea ce vor de la ei, iar aceștia sunt conștienți că prestația lor a adus echipa pe locul 9 și trebuie să își schimbe rapid mentalitatea pentru a redresa corabia. În afară de Hațegan, Balazs și Piț, care sunt accidentați, ceilalți au fost prezenți la prima ședință de pregătire a săptămânii. Vom strânge rândurile, o luăm pas cu pas, meci cu meci și sâmbătă mergem încrezători la Pecica”, ne-a declarat Petre Bulza, care sâmbătă, după meciul cu Socodorul afirmase: „De luni începe un nou campionat pentru Cermei”.

Și pecicanii au absențe pentru acest meci. Sergiu Aldan va absenta sigur, dar – probabil – nici Răchită sau T. Bodri nu vor fi utilizați.

Formații probabile:

Pecica: : Burtic – Moraru, Nasiru, Wild, Bănățan – Arsene, Shiaondo – M. Salka, L. Bodri, Pop – Borcea.

Cermei: R. Rusu – Siminiceanu, Lazăr, Siminic, Botaș – Iosu, Tănase – Ghighilicea, Vasinc, Sevici – Novac.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button