Stranieri aradeni

Ovidiu Hațegan nu merge la Euro 2024, nici măcar ca arbitru VAR: A fost preferat Cătălin Popa!





Comisia de Arbitri UEFA a anunțat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania. Au fost nominalizați 18 arbitri de centru împreună cu asistenții lor și oficiali VAR, care vor fi delegați la cele 51 de partide de la turneul final, ce se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Conform previziunilor, printre cei care vor oficia în iarbă nu se află arădeanul Ovidiu Hațegan, care a avut un an de pauză ca urmare a infarctului miocardic suferit și UEFA nu consideră că e pregătit să arbitreze din nou la un turneu major. Pe de altă parte, e puțin scandalos faptul că în Germania va ajunge argeșeanul Cătălin Popa, ca arbitru VAR și nu „centralul” arădean, care a condus meciuri la „europenele” din 2016 și 2020. Altfel, era clar că brigada românească de la Euro 2024 va fi formată din: Istvan Kovacs – arbitru de centru, Vasile MarinescușiOvidiu Artene – asistenți.

Pentru cei interesați prezentăm lista completă a arbitrilor de centru, în ordine alfabetică: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franța), Danny Makkelie (Țările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveția), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franța), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania). Acestora li se vor alătura, din Argentina, Facundo Tello împreună cu doi arbitri asistenți.

În pregătirea pentru EURO 2024, toți arbitrii nominalizați vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt.

La turneu va participa și naționala României, care face parte din grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

5 comentarii

  1. Pai asta e clica…Umflatul(Catalin Popa) si-a luat testele fizice doar in reluare,atunci cand l-a vazut alergand doar femeia de servici de la Mogosoaia…
    Noi ne mai miram despre furtul,acum legalizat si cosmetizat,cu VAR-ul???

    14
    2
  2. Asa se întâmplă cind incerci sa fi smecher si sa ajuti Dinamo sa scape de retrogradare! Acum să-l ajute dinamo sa ajunga la euro! A arbitrat smechereste …..asta îi este pedeapsa nu ca nu ar fi pregătit!

    5
    12
  3. Scandalos a fost arbitrajul lui Hațegan la meciul Dinamo-Poli Iași, nicidecum faptul că Popa merge in Germania din postura de cel mai bun arbitru VAR din Romania. Oricât de mult l-am detesta noi pe purcelușul Popa asta e adevărul. Hațegan ar trebui sa fie bucuros daca ajunge la olimpiada…după ce a făcut în acel meci.

    5
    8
  4. Poi toată lumea știe ca Găman și Popa eșuat în relati bune cu șeful Istvan și doar e cunoscuta relația rece între arădean și tipul din Carei dar care sta în Cluj

    9
    1
    1. nenea ,boanghina aia nu-i ajunge nici pina la ???????? lui Hategan ! Un… fara scrupule plin de aroganță!!!

      2
      5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button