Progresul PecicaSocodor

Socodorul a rezistat 85 de minute în compania pecicanilor și încă în 10 contra 11! Darazs: „Dezamăgit de cei veniți de pe bancă” v.s. Bozian: „Starea terenului ne-a încurcat”





La cum s-a prezentat în meciurile din play-out, Progresul Pecica nu se aștepta să câștige de abia pe final pe terenul codașei din Socodor, cu atât mai mult cu cât a evoluat în superioritate numerică încă din minutul 30. Bogdan Țoca a fost cel care a făcut fault de ultim apărător de genul pedepsit cu „roșu” pentru Araujo, de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG. Cel faultat de fundașul gazdelor a fost Luca Bodri, cel care avea să înscrie golul de 3 puncte al oaspeților cu 3 minute înainte de final.


Darazs: „O echipă ca Pecica nu-ți dă șansa să-ți creezi prea multe ocazii, ar fi trebuit să fim pragmatici”

Socodorul scapă printre degete un punct ce le-ar fi putut fi extrem de util la final, când se trage linia. „Cu eliminarea sau fără eliminare, am avut ocazii să trecem în avantaj. Lezeu a fost inspirat la Cermei, din păcate azi nu prea. O echipă ca Pecica nu-ți dă șansa să-ți creezi prea multe ocazii, așa că ar fi trebuit să fim pragmatici. Dar, altfel, nu am ce să le reproșez celor care au început  meciul, dimpotrivă au făcut un joc bun, de sacrificiu. În schimb, cei care au venit de pe bacă și în special unu și știe și el foarte bine cine e au intrat fără chef, supărați, probabil. Așadar o să am o discuție cu ei, sunt foarte dezamăgit după meciul de azi. Chiar dacă Cermeiul a câștigat, un rezultat la care mă așteptam, încă suntem la mâna noastră. Cu 4 victorii din 5 meciuri suntem 100% salvați”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor, alături de Gigi Cameniță.

Bozian: „Nu a fost ușor, căci echipa din Socodor e schimbată în bine față de de  toamnă”

La golul celor din Pecica, Bogdan Bozian a fost cel care a centrat de la colțul careului. „E prea puțin meritul meu sau al lui Luca (n.a. Bodri) și nici nu contează, important este că echipa a câștigat. Nu a fost ușor la Socodor, căci echipa e schimbată în bine față de de  toamnă. Ne-a pus și ceva probleme, însă nu cred că există cineva care poate contesta victoria noastră. Am avut o posesie mai bună, ocazii mai clare, golul a venit târziu, dar a venit. Starea destul de proastă a terenului ne-a încurcat, ne-a împiedicat să avem o evoluție mai bună, să ne facem jocul de pase și ajugem și mai des la poarta lor. Sigur, ne-a ajutat și eliminarea lor, cei de la Socodor au făcut un meci, s-au agățat de orice minge și ne puteau încurca. De azi, am câștigat și matematic locul 5, deci am îndeplinit obiectivul locurile 1-5. Una peste alta, rămâne un sezon bun, cu bonusul din grupele din Cupa României”, a punctat antrenorul-jucător al Progresului, care a intrat și pe teren trimis de colegul său, Dan Stupar.

Socodorul joacă tot acasă etapa ce vine, cu Lipova, în timp ce Pecica are deplasare la Ineu.

CS Socodor – Progresul Pecica 0-1

Cum s-a marcat golul:

0-1 (min. 85): Bozian bate cun orner, mingea ajunge cu ceva noroc în 3 metri la Luca Bodri și acesta trimite în plasă

Formații:

Socodor: Mucha- Țoca, Gherhes, Pele, C. Covaci (87 Caia) – Mintaș (87 Daina), Turcuș – Clej , Lezeu, D. Covaci – Ciornei (68 Mercioiu).  Antrenori: Tiberiu Darazs și Gigi Cameniță

Pecica: Burtic – Moraru (71 Pop), Nasiru, Wild (59 Shiaondo), F. Nortey (82 Pașcalău) – Arsene, A. Iuga (71 Bozian) – Răchită, L. Bodri, Bănățan (59 Salka) – Borcea. Antrenori: Dan Stupar și Bogdan Bozian

Arbitri: Mircea Ardelean – Andrei Pîslaru (ambii din Arad), Andreea Șușcă (Turnu)

Observatori: Constantin Por (Satu Mare), Constantin Semen (Târgu Jiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button