UTA Arad

Rareș Pop: „Diferența s-a făcut pe atacurile rapide, pe contraatacuri, tot ce facem acum e un bonus pentru noi”







Mircea Rednic nu i-a rămas dator lui Rareș Pop și i-a răsplătit intrarea excelentă în meciul cu Oțelul cu o titularizare la Iași. Iar tânărul mijlocaș a răsplătit cu o evoluție bună și mai ales cu faza ce a deblocat partida cu Poli.


Fotbalistul de 18 ani a purtat o contră, tot el a primit în careu, l-a driblat sec pe Bouhenna și a trimis în careul de 6 metri, unde a apărut promt nigerianul Ezekiel. „Putem spune că ne-am luat revanșa pentru înfrângerea din sezonul regulat. A fost o partidă destul de deschisă, un meci bun făcut de ambele echipe, însă fotbalul se joacă pe goluri. Din ce am observat în timpul meciului, cred că diferența s-a făcut pe atacurile rapide, respectiv pe contraatacuri, unde noi am fost mai eficienți, mai buni și am înscris. Ne simțim foarte bine, de la meciul trecut eram scăpați de grijile retrogradării și tot ce facem acum în aceste meciuri care au rămas este un bonus pentru noi”, a spus la finalul disputei din Dealul Copoului.


UTA e pe primul loc în play-out, dar nu poate juca în barajul pentru Conference League dacă rămâne acolo, fiindcă nu are licență UEFA. „Miza este să jucăm cât mai bine, eu să joc cât mai bine, să-mi ajut echipa și să terminăm pe primul loc în play-out. Va fi un meci dificil cu FC U, cum a fost și acesta, deoarece Craiova se află și ea pe pozițiile codașe în clasament. Evident, vor da totul ca să obțină punct sau puncte, însă noi trebuie să jucăm cu aceeași atitudine și să demonstrăm că tot ce am făcut până acum nu a fost o întâmplare”, a completat Rareș Pop.

La Iași, tânărul fotbalist arădean cumpărat de Rapid în iarnă și-a trecut în cont a doua sa pasă decisivă a stagiunii, după cea din meciul cu FC Voluntari, tot în play-out. Și atunci UTA a câștigat, dar cu 4-3, în fața propriilor suporteri.



2 comentarii

  1. Și la POP și la MICULESCU ,, treba” vorba lui Duckadam răbdare. Din păcate cuvânt necunoscut în străinătatea care contează. Aici se explica vânzările ieftine. Ca sa eviți asa ceva trebuie în campionate slabe sa te duci la 25 de goluri pe sezon.!! Cazul turcului GULER, junior, și întrat direct în vestiarul istoric a lui REAL, cu ,, tutore”. ANCELOTTI.

    12
    0
  2. UTA, perna pe care dorm încă talente ce se cer puse în valoare. Promovarea lor depinde de parcursul echipei mari ca un fel de lupoaica care duce puii la prima lecție de vânătoare. Vânătoare care e în afara de propria existenta a juniorului, tema principala care glorifica sigla unui club de tradiție.!!

    4
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button