UTA Arad

Rednic spune că a plecat cu regret de la Iași, dar acum susține: „Aradul îmi place mai mult, e mai cald, e mai show, toți trăiesc prin UTA”




Sorții au vrut ca Mircea Rednic să decidă viitorul pentru trei dintre fostele sale formații pe final de sezon. UTA început cu un succes cu 2-0, la Iași, îngreunându-le mult situația moldovenilor, care au rămas pe loc de retrogradare directă.


Întrebat la conferința de presă ce sentimente îl încearcă atunci când se întoarce în Dealul Copoului, acolo unde a antrenat între ianuarie-august 2020, în plină pandemie de COVID, Rednic a spus: „Chiar m-am simțit foarte bine la Iași, atunci chiar am plecat cu regret. Nici nu știam că nu o să continuăm împreună, a fost o decizie luată de undeva de sus, de la șefii orașului. S-a mers pe mâna jucătorilor, nu pe mâna mea, asta e viața. Chiar mi-a părut rău, pentru că m-am simțit foarte bine aici, lumea m-a susținut. A fost și o perioadă grea, cu COVID-ul, nu a fost ușor. Vin cu mare drag la Iași, un oraș frumos, dar Aradul îmi place mai mult. E mai cald, e mai show. Și ca suporteri, s-a văzut ce atmosferă au făcut copiii, de la ăia mici până la cei bătrâni, toți trăiesc prin UTA”.

Și astăzi pe arena „Emil Alexandrescu” din Iași, UTA a avut susținători. Au mers două mașini pline de la Arad și li s-a alăturat familia dr. Lucian Bălăucă din Darabani (județul Botoșani) și cu toții au fost bucuroși că au putut-o susține pe formația arădeană la prima victorie pe terenul din Iași după trei ani și trei luni, când moldovenii erau pregătiți de succesorul lui Mircea Rednic, în persoana lui Daniel Pancu. A fost 1-2, Erico și Rus punctând atunci în prelungiri pentru „roș-albi”.

FOTO: Lucian Bălăucă (Darabaneni.ro)

 

5 comentarii

  1. Sa fi in postura sa joci in Europa si sa nu poti din cauza ca o conducere imbecila nu a luat licenta UEFA ! Rusine ! E cea mai urata pata de pe sezonul asta, in care Rednic a demonstrat ca daca e lasat, cu rabdare, poate forma o echipa cum nu am mai avut de mult ! Pacat ca l-au vandut pe Rares Pop la cRapid…si pe bani putini. O sa ne fie cam greu sezonul urmator fara Rares Pop, fara Micovschi. Dar se poate, am incredere in Rednic pentru niste transferuri bune…cum zice el, acum ne cauta jucatorii sa vina la UTA !

    25
    27
    1. Serios?
      Dar pe Rednic cine l-a convins să vină la Arad…dvs?
      Cei care comentează astfel sunt convins că inițial înjurau conducerea UTAei pentru alegerea lui Rednic…
      Poate că tot dvs. ați lucrat din greu la creșterea lui Rareș Pop, Miculescu și ceilalți juniori ca să vă dați acum cu părerea la cifra transferurilor…
      Bravo UTA!
      HAIDE UTA!!!

      36
      12
  2. Doamne, Doamne a decis ca tu trebuie sa lasi in urma Iasul, Dinamo, Farul si sa vii la Arad ca sa reconstruiesti UTA si sa o duci acolo unde Francisc von Neuman, Baron de Végvár ar fi vrut sa evolueze echipa sa: IN EUROPA !

    Drumul catre Europa este extrem de greu si anevoios dar, ni se ARATA ca tu esti ALESUL care sa ne conduca pina acolo !

    De o vreme incoace este foarte clar ca jucatorii nostrii CRED in antrenorul lor iar asta se reflecta in rezultate si pozitia din clasament !

    Felicitari tuturor conducatori, antrenori si jucatori !

    36
    3
  3. Lasă că e ocolit mereu la numirea pe etapa, dar nici măcar nu e pomenit când se vacanteaza postul de selecționer național.!! Un om cu titluri câștigate și stagii de antrenorat în liga belgiana în care a lăsat loc de bună-ziua și e solicitat mai mereu. Am cunoscut astfel de oameni ca Rednic. Tipul de om care te judeca nemilos cu zâmbetul pe buze cu verb acid, dar care nu urăște. Ei sunt spuma de la șampanie pentru neutrii , dar otravă pentru persoana respectiva care, nici nu înțelege, nici nu iartă, mai ales dacă e decident.!!

    26
    2
  4. BRAVO UTA! Hai UTA! Mai stam 1 an, poate chiar mai multi, in Liga I-a, dacă …… P.S. Iar va entuziasmați…. repede! Si cei Pro și cei Contra, meszar! Meritul este al lui Rednic, venit la Arad, pt ca a fost singurul care nu a cerut bani, sau mă rog, mulți bani! (declara chiar el ca nu traieste din banii de la UTA!). Pt playoff, europene, etc… trebuie investiti multi bani si construit cu rabdare si de jos! Baiu e ca la noi fundatia e cam subredă! Nu conteaz cine e de vină! Toți sunt vinovați! De unde vor veni acei mulți bani!? Nici chiar Meszar nu știe! Când mă refer la mulți bani, mă refer la faptul că trebuie reținuți jucătorii buni, or Mihai, Omondi (nu doar din voia lor!)…. pleacă la prima ofertă pe care UTA nu o poate bate! Trebuie aduși câțiva jucători și pe linia de fund și la mijloc și cel puțin mai un atacant …. adevărat! Da răbdare, dacă Meszar nu poate ….are grijă Dumnezeu de noi ca și până acuma!

    8
    12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button