Cluburi polivalente

Arădeanca Maya Madar face furori și la Openul Bosniei: a luat titlul cu echipa mixtă a României!


România a dominat proba pe echipe din cadrul Openului Bosniei și Herțegovinei, din Europe Youth Series, și a cucerit primele două trofee ale puternicei competiții de tenis de masă!

Echipa mixtă U15, formată din Andreea Băiașu, Alexandra Dicu, Robert Istrate, Mihai Nagy și antrenată de Bogdan Albescu a avut un parcurs perfect din grupe și până în finala câștigată într-o manieră categorică contra Croației, scor 5-0! Pe primul loc al podiumului a urcat și echipa mixtă U13 a României, antrenată de Andreea Zanfir și Istvan Gyorgy, cu sportivii Maya Madar (CSM Arad), Kariss Șerban, Alexandru Pop și David Toro în componență.

„Tricolorii” au jucat precis, au câștigat toate cele șase meciuri și au învins în finală cu 5-1 echipa mixtă a trei țări, Cehia, Slovacia și Croația! Concursul continuă cu probele individuale. Arădeanca Maya Madar este deja în sferturi la simplu și dublu fete, unde face tandem cu Kariss Șerban. Sportiva de la CSM Arad (12 ani) parcurge un an excelent: este triplă campioană națională și medaliată cu aur și la Cupa României, la sub 13 ani, categorie de vârstă pe care o domină cu autoritate pe plan intern. Ea s-a remarcat însă și în openurile internaționale din 2024, de unde se întoarce constant cu medalii prețioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button