Șoimii Lipova

Camerunezul Passi a spart gheața pentru Lipova și acum pune ținta pe cei din Socodor: „Un meci de mare luptă, ne interesează doar victoria”







Șoimii Lipova a început bine meciul de la Cermei, dar l-a încheiat prost, cu patru goluri încasate și riscul de a pierde și poziția a 6-a în fața celor de la Periam, care au venit la un punct în spate. „Alb-albaștrii” au parte mâine seară (ora 18) de o nouă deplasare în județul Arad, tot în fața unei echipe în mare foame de puncte, CS Socodor și o vor aborda tot fără golgheterul din această primăvară, Cătălin Dinu.


Cel mai probabil, Norbert Polgar va apela din nou la Njopgang Passi, atacantul camerunez de 29 de ani, care a și spart gheața în Țara Sămădăilor. „Am dat primul meu gol în tricoul Lipovei, am fost bucuros și m-am descătușat, îmi cer scuze că mi-am scos tricoul și am luat cartonașul galben. Nu credeam în acel moment că vom pierde și încă la scor acea partidă. Asta a fost, acum ne așteaptă alt meci greu, tot la o echipă care se luptă acolo jos, pentru evitarea retrogradării, va fi dificil. Din păcate, ne vor lipsi în continuare Dinu și Said, jucători foarte importanți pentru noi, dar sperăm ca cei care vor intra să dea totul pe teren și să arătăm că la Cermei a fost un accident, nu aceea este adevărata noastră față. Va fi un meci de mare luptă, sunt puncte importante pentru Socodor, dar nu ne interesează decât victoria. Suntem pregătiți și motivați, iar eu sper să am din nou realizări”, afirmă experimentatul „vârf” al formației de pe Mureș.


Passi e din anul 2018 în România și până să vină la Lipova a evoluat la Agricola Borcea, Gilortul Târgu Cărbunești, CS Făurei, CSM Pașcani, Viitorul Șimian, Dacia Unirea Brăila, Voința Limpeziș și Unirea Constanța, chiar în Liga 2-a. „Aș fi vrut să joc mai mult în acest an, să demonstrez că pot mai mult, sper ca măcar în aceste ultime etape să primesc încredere de la antrenor. Vreau să-mi ajut cât pot echipa în aceste ultime partide, mă concentrez la ce am de făcut, nu mă gândesc la altceva și în vară voi vedea ce oferte vor fi”, a mai afirmat camerunezul.

Pentru confruntarea de vineri, de la Socodor, Norbi Polgar ar putea apela la: Iliescu – Bokse, Petruț, Bain, Franklin – Vlad, Țurcanu, Salka, A. Nica – Șimăndan, Passi.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button