UTA Arad

Andrei Moroiță o fluieră pe UTA la ultimul meci stagional acasă, recent ploieșteanul a dat un penalty pentru arădeni în minutul 90!







UTA se reîntâlnește în ultimul meci de pe teren propriu în acest sezon cu Andrei Moroiță, un „central” cu care a câștigat trei puncte importante în campionatul regular. Este vorba despre cele cu Dinamo, de la Oradea, venite în minutul 90, dintr-un penalty dictat de arbitrul din Ploiești după ce a fost chemat la monitorul VAR pentru a vedea hențul în careu al lui Homawoo.


Freitas a marcat pentru 2-1 de la punctul cu var și arădenii câștigau, astfel, primul meci cu Moroiță la centru, după 1-2 cu Argeș (în Liga a 2-a), 1-3 cu Gaz Metan (2020-2021) și din nou 1-2 cu CS Mioveni (2022-2023), ambele în SuperLigă. De la acea partidă de pe „Iuliu Bodola”, de pe 6 noiembrie, „fluierașul” prahovean a mai condus doar alte șase dispute pe scena primului eșalon. În total, Moroiță a strâns 20 de prezențe în SuperLigă.


„Centralul” va împlini 38 de ani pe 18 mai, iar mâine va fi asistat de Radu Ghinguleac, din București și Alexandru Cerei, din Cluj-Napoca. Rezerva celor trei este timișoreanul Cătălin Roman. În Camera VAR vor lua loc clujenii Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu, în timp ce observatorul de arbitri e orădeanul Octavian Șovre. De aproape vine și delegaltul LPF, în persoana hunedoreanului Romulus Gabor.

Un comentariu

  1. Speram să arbitreze Ovidiu Hațegan. Sigur arbitra corect. Era creașa de pe tort pentru publicul arădean. La ora asta mai sunt la vânzare 25 de bilete! Se va juca cu casa închsă.

    10
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button