UTA Arad

Ce despărțire pentru Rareș Pop! A marcat în meciul în care profesorul său a dat lovitura de începere: „Voi juca în așa fel încât să fiu iubit!”







Unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai UTA-ei din ultimele decenii și-a luat rămas bun în stil mare de suporterii arădeni. Rareș Pop a marcat în succesul cu 3-1 împotriva celor de la FC U Craiova, la ultima apariție în tricoul „alb-roșu” pe arena „Francisc Neuman”, iar din vară devine cu acte în regulă jucătorul Rapidului.


Puștiul de 18 ani a pus latul din 7 metri la pasa perfectă venită din stânga de la Trif, după care a alergat spre tribuna a doua, vădit emoționat de aplauzele venite din partea fanilor. „A fost ultimul meci, am fost iubit, sunt iubit aici la Arad. Le mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru cuvintele bune, au fost mereu alături de mine. Îmi place atmosfera de aici, la Arad e tot timpul diferit, e altfel față de restul lumii. Dar eu oriunde aș fi voi juca în așa fel încât să fiu iubit”, a spus Pop, care nu s-a exprimat în legătură cu atmosfera din casa noii sale echipe: „Nu știu cum e acolo, nu am fost niciodată pe Giulești, dar o să ajung după ce dau BAC-ul”.


Pop lasă în urmă o echipă ce și-a dat drumul la joc în acest an, a fost la un pas de calificarea în play-off și acum a câștigat play-outul. „Nu ne așteptam să avem un parcurs atât de bun în acest sezon, mai ales că la început a fost o situație destul de dificilă și cu jucătorii și cu tot ce s-a întâmplat aici. Dar, e important că am reușit să terminăm play-outul pe primul loc, iar din ce am observat din teren, dar și din afară, eu zic că echipa e pregătită pentru a lupta pentru pozițiile fruntașe din clasament”, a adăugat internaționalul U20, care a ajuns la 5 reușite stagionale, la care se adaugă și două „assisturi”.

Probabil, emoțiile de după gol au fost legate și de prezența pe gazonul „Francisc Neuman” a lui Francisc Tisza. Șlefuitorul de talente fotbalistice al Aradului a dat lovitura de începere a partidei cu FC U Craiova, cu 6 zile înainte de a împlini frumoasa vârstă de 70 de ani. „Înaintea meciului a fost un moment destul de important pentru mine. Nea Feri (n.a. Tisza) a dat lovitura de începere. Cu dânsul am lucrat în ultimii 5-6 ani, înainte de a veni la echipa mare, îi doresc pe această cale un călduros <<La mulți ani!>>și multă sănătate. Dânsul a format mai mulți jucători de-a lungul carierei sale de antrenor și a fost și un mare fotbalist”, a fost mesajul lui Pop, fără a fi provocat de reporter pe „subiectul Tisza”.

Și apropo de nea’ Feri, acesta a fost însoțit până la mijlocul terenului de Claudiu Drăgan, unul dintre fotbaliștii pe care i-a dat fotbalului de Liga 1, actualmente team-manager la UTA. Tisza a cules la rându-i aplauzele a 10 mii de spectatori utiști și a sărutat stema de pe tricoul cu numărul 70 dăruit de clubul arădean.



Galerie FOTO semnată Claudia Carp de la meciul UTA – FC U Craiova 3-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button