ACB IneuȘoimii Lipova

Ineul și Lipova se înfruntă cu stări de spirit diametral opuse, revin „greviștii” pe teren pentru ACB?







După doar trei zile, Ineul și Lipova intră din nou pe teren pentru puncte. Se va întâmpla vineri, de la ora 18, pe „Centralul” din orașul de pe malul Crișului Alb. Teoretic, miza nu e foarte mare, atâta timp cât formația de pe Crișul Alb nu mai poate ajunge peste linie și ar trebui să se întoarcă după doar doi ani în Liga 4-a, în timp ce lipovanii ar avea doar ambiția locului 6, în lupta cu Periamul.


Pe de altă parte, ACB-ul se gândește încă la poziția a 9-a, ce aparține Socodorului și care s-ar putea dovedi câștigătoare, în sensul în care FRF-ul, în lipsă de combatante în noua stagiune, să le invite în competiție pe ocupantele acestor locuri. Doar mâine, Cristian Sculici și Teodor Mihuț vor vedea dacă pot apela și la greviștii de la partidele cu Pecica și Cermei, care au ascultat dicursul din vestiar al președintelui Adrian Lapte cu privire la data la care se vor încasa restanțele bănești și mâine vor lua o decizie. Până una alta, Merșca, Susan, Șerban, Spătaru și Zdrențan s-au antrenat, cu mențiunea că ultimii doi au jucat și cu „sămădăii”. „Suntem matematic retrogradați, asta-i realitatea. Nu avem ce face, mai avem trei meciuri în care să onorăm competiția. Vineri vine Lipova, încercăm să câștigăm, chiar dacă moralul lor este ridicat după două victorii, la Socodor și cu Pecica. Jucăm până la capăt, asta e, nu avem ce face. Poate revin și cei care au refuzat să joace în ultimele două meciuri”, a precizat Teodor Mihuț, antrenorul secund al Ineului.


Dincolo, Norbi Polgar probabil încă nu va conta pe golgheterul Dinu, iar Said este incert. „Nu vrem să ne oprim aici, avem trei puncte de luat și de la Ineu, unde să vedem peste ce echipă vom da, ținând cont de faptul că de azi nu se mai pot salva și matematic. Dar, ne interesează mai ales de noi și de momentul bun în care suntem și pe care vrem să-l continuăm până la finalul sezonului, dacă se poate”, spunea antrenorul „șoimilor” marți, după al doiles succes la rând în play-out, 2-0 cu Pecica.

Formații probabile:

Ineu: Merșca – Clipotă, Ndiaye, Zdrențan – Călin, Susan, Mbengue, Buza – Thiam, Toure, Udrescu.



Lipova: Iliescu – Petruț, Bain, Fieraru, Vlad – Brad, Bălașa, D. Salka, A. Nica – Șimăndan, Andrieș.

Arbitri: Claudiu Matiș – Raul Teodorescu, Roxana Humița Cismaș Malac (toți din Timişoara)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Ionel Poclid (Timişoara)

2 comentarii

  1. Voi mai vreti sa fiti invitati si la anul in liga 3 ? Nu va ajunge ca de doi ani sunteti penibili ? Mai vreti un an ? Nu aveti bani sa treceti strada dar voi vreti iar liga 3. Oare cat mai stau jucatorii aia de culoare la voi fara bani fara casa, masa fara nici un viitor?

    2
    0
  2. Doamne dar chiar sa nu ai onoare ca de bun simt numai poate fi vb demult ,sa ai speranța iar sa te invite FRF când tu al 2 Lea an ești pe ultimul loc ,începeți frumos din liga a 4 și e mult mai ok sa te reorganizezi decât sa te chinui an de an

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button