Baschet

Anamaria Ciotir, prima certitudine la nivelul lotului FCC UAV Arad pentru sezonul ce vine!


După despărțirea de Alexandra Ghiță, care a ales să joace la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în noul sezon, conducerea FCC UAV Arad anunță prelungirea înțelegerii cu celălalt pivot român din lotul de argint din campionatul precedent. Vorbim despre Anamaria Ciotir, baschetbalistă care – însă – a evoluat destul de puțin în stagiunea precedentă și din pricina unei accidentări.

Iată ce spune comunicatul grupării „galben-albastre”:

”FCC Baschet UAV Arad și Anamaria Ciotir vor continua colaborarea și în stagiunea 2024-2025. Va fi al 3-lea sezon consecutiv în galben-albastru pentru jucătoarea de 27 de ani și al 6-lea în total. Aceasta a mai jucat pentru formația noastră în perioada 2017-2020.

Născută pe 8 august 1996, Anamaria Ciotir măsoară 1,83 metri și evoluează pe posturile de pivot și extremă de forță. A jucat în peste 100 de partide pentru echipa noastră în Liga Națională și Cupa României în cele cinci sezoane. În stagiunea 2022-2023 a debutat alături de FCC UAV Arad în EuroCup Women.
Anamaria Ciotir a avut o contribuție importantă pentru câștigarea Cupei României 3×3, ediția 2023. Și-a trecut în palmares argintul național cu echipa noastră în sezonul recent încheiat, ajungând în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. A avut medii de 1 punct și 0,8 recuperări în 6:13 minute pe meci.

În cariera sa a mai evoluat în Liga Națională cu CS Politehnica Național Iași și cu AC Triumf Botoșani”.

După Ciotir, singura certitudine pentru sezonul ce vine la FCC UAV Arad este cea a antrenorului Miroslav Popov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button